Yüzlerce kişiye haber verildi. Kuveyt Türk Bankası tarafından bildiri yayınlandı. Banka, müşterilerine özel bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanyaya katılanlar 600 TL'ye kadar para kazanacak. Kampanyanın ayrıntıları ve katılım şartları belirlendi. 

Kampanya süresince, ilk Sağlam Nakit Kart harcaması 200 TL ve üzeri olanlara 31 Ağustos tarihine kadar 200 TL iade edilecektir. Ayrıca, her otomatik fatura talimatı için 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL iade yapılacaktır. İlk Sağlam Kart harcaması da 200 TL ve üzeri olanlara 200 TL iade edilecektir. Toplamda ise, harcamalarınızın toplamı 600 TL'ye kadar iade edilecektir. 

200 TL Harcama İadesi Var

200 TL değerindeki Sağlam Nakit kart harcamasına 200 TL geri ödeme hediye! Sağlam Nakit Kartınızla yapacağınız ilk 200 TL ve üzeri alışverişte 200 TL geri ödeme alabilirsiniz.
Herhangi bir platform üzerinden yapılan her fatura talimatının ödenmesiyle 50 TL'ye kadar Altın Puan hediyesi! Her ödenen fatura talimatı için 50 TL Altın Puan kazanabilir, toplamda 4 fatura talimatı vererek 200 TL Altın Puan kazanabilirsiniz. 

Mobilden müşteri olan ve Sağlam Kart alan kullanıcılarımıza, ilk 200 TL ve üzeri kredi kartı harcamalarında 200 TL değerinde Altın Puan hediye ediyoruz.
Hemen görüntülü görüşme yaparak müşterimiz olun ve kampanyalarımızdan eş zamanlı olarak faydalanarak toplamda 600 TL harcama iadesi kazanın. Ayrıca size özel avantajlardan yararlanma imkânı da sunuyoruz.

Kuveyt Türk Kampanya Koşulları

Kampanya çerçevesinde elde edilen hediyeler, Kampanyalı Müşteri tarafından aktif olarak kullanılan nakit veya kredi kartına yüklenecektir.
Kampanyadan yararlanmak için Kuveyt Türk'e ait olan bireysel müşteriler mobil üzerinden başvurabilir.
Kampanyaya katılım sınırlıdır ve 30.000 kişiyle sınırlıdır.
Kuveyt Türk, kampanya koşullarında değişiklik yapma veya kampanyayı sona erdirme hakkını önceden bildirmeksizin saklı tutar. 

Ev Satın Alma Stratejileri ve İpuçları Ev Satın Alma Stratejileri ve İpuçları

Kimler Kampanyadan Faydalanabilir?

Kuveyt Türk tarafından yapılan kampanyadan pek çok müşteri faydalanabilir. Kuveyt Türk’e bağlı çalışan müşteriler mobil üzerinden başvuru yaparak ödeme alabilir.