A101 market, 27 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak aktüel ürünler kataloğu ile bir kez daha müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor. "Haftanın Yıldızları" olarak adlandırılan bu katalog, özellikle bütçe dostu alışveriş yapmak isteyen tüketiciler için birbirinden avantajlı seçeneklere ev sahipliği yapıyor. İşte, bu haftanın A101 aktüel kataloğunda öne çıkan ürünler ve avantajları.

Gıda Ürünlerinde Fırsatlar

1. Taze ve Sağlıklı Sebzeler

Bu hafta A101 marketinde, taze ve sağlıklı sebzelerde muazzam indirimler sizi bekliyor. Sebze alışverişinizi bu fırsatla gerçekleştirerek hem sağlıklı beslenmeyi hem de bütçenizi koruyabilirsiniz.

2. Süt ve Süt Ürünleri İndirimleri

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi süt ve süt ürünleri, A101'de bu hafta özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Kaliteli ve sağlıklı süt ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için bu fırsatı kaçırmayın.A101 1-1

Altın Fiyatlarında Yeni Rekor! Gram Altın 2580 TL'yi Aştı Altın Fiyatlarında Yeni Rekor! Gram Altın 2580 TL'yi Aştı

Ev Temizliği ve Bakım Ürünlerinde İndirim

3. Etkili Temizlik Ürünleri

Ev temizliği konusunda kaliteli ürünlere sahip olmak istiyorsanız, A101 aktüel kataloğu tam size göre. Bu hafta etkili temizlik sağlayan ürünleri uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.

4. Kişisel Bakım Malzemeleri İle İndirimli Alışveriş

Kişisel bakım önemlidir ve A101, bu konuda müşterilerine destek oluyor. Şampuanlardan diş macunlarına, deodorantlardan cilt bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpaze, bu hafta indirimli fiyatlarla sizleri bekliyor.

Teknoloji Ürünlerinde Kaçırılmayacak Fırsatlar

5. Cep Telefonları ve Aksesuarları İndirimde

Teknoloji tutkunları için A101 markette bu hafta kaçırılmayacak fırsatlar var. Cep telefonları ve aksesuarları, uygun fiyatlarla satışa sunularak, kullanıcıların teknolojiyi ekonomik bir şekilde güncellemelerine imkan tanıyor.

6. Ev Elektroniği Ürünleri İle Avantajlı Alışveriş

Ev elektroniği ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak istiyorsanız, A101 aktüel kataloğundaki indirimlere göz atmalısınız. Bu hafta televizyonlardan kulaklıklara birçok ürün, bütçenizi sarsmadan elde edilebilir.A101 3-4

A101 Aktüel Kataloğu: 27 Ocak - 2 Şubat 2024 Tarihleri Arasında Geçerli!

Bu katalog, haftalık alışverişlerinizi daha uygun fiyatlarla gerçekleştirmeniz için size bir fırsat sunuyor.

Eğer siz de kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satın almak istiyorsanız, 27 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında A101 marketlerini ziyaret etmeyi unutmayın. İhtiyaçlarınıza uygun ürünleri bu katalog sayesinde daha ekonomik bir şekilde temin edebilirsiniz.

Editör: Kader GÜL