Acun Ilıcalı, Survivor All Star'ın maliyetini açıklayarak gündemde büyük yankı uyandırdı. Her yıl milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen Survivor'un yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, bu seferki açıklamasıyla adından söz ettirdi. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları ve Survivor'un tarihinin en yüksek maliyetli prodüksiyonuna dair detaylar:

Survivor All Star 2024: En Zor Survivor Deneyimi

2024 All Star sezonunun, geçmiş yıllara kıyasla daha zorlu bir rekabet ortamına sahip olduğunu belirten Ilıcalı, yarışmacıların bir ay içinde normalde iki - üç sezonluk gerilim yaşadıklarını ifade etti.Acun Ilıcalı, Survivor'un 2024 Maliyetini Açıkladı!

Survivor'un Prodüksiyon Maliyeti

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına göre, Survivor'un prodüksiyon maliyeti oldukça dikkat çekici bir rakama ulaşıyor. Ilıcalı, yapılan sorular üzerine 14 -15 milyon dolar civarında bir maliyetin söz konusu olduğunu belirtti. Ancak bu maliyetin daha düşük seviyelere çekilebileceğini de ekledi. İşte Acun Ilıcalı'nın maliyet hakkındaki açıklamaları:

“Evet… 14 -15 milyon dolar civarında bir maliyet söz konusu. Bu prodüksiyonu 5 milyon dolara da yapabilirsiniz, biz 15 milyon dolara yapıyoruz, size bağlı. Fazla kamera kullanıyoruz, ödüllerimiz büyük. 13 14 kişiyi Rio Karnavalı’na götürüyoruz. Dominik’ten Rio’ya götür, orada konaklat ciddi bir maliyet."

MasterChef Türkiye 2024: Ana Kadroya Giren Üçüncü İsim Onur Oldu MasterChef Türkiye 2024: Ana Kadroya Giren Üçüncü İsim Onur Oldu

Acun Ilıcalı'nın Çalışan Sayısı Açıklaması

Survivor'un yapımcısı Acun Ilıcalı, yurt içi ve yurt dışında toplamda kaç kişinin çalıştığını da açıkladı. Ilıcalı'ya göre, yurt dışında 2 bin kişi, Türkiye'de ise 1200-1300 kişi çalışıyor. Bu da toplamda 3 bin-3 bin 500 kişilik bir çalışan sayısına denk geliyor.

Survivor'un Maliyeti ve Çalışan Sayısı

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından da anlaşılacağı üzere, Survivor'un prodüksiyon maliyeti oldukça yüksek seviyelerde seyrediyor. Bununla birlikte, programın kalitesini ve izleyiciye sunulan deneyimi artırmak adına bu maliyetlerin gerekli olduğu belirtiliyor. Ayrıca, Survivor'un sadece maliyet açısından değil, aynı zamanda istihdam sağladığı göz önüne alındığında, programın ekonomiye katkısı da oldukça önemli bir boyutta.

Editör: Kader GÜL