Manisa'nın Salihli ilçesinde meydana gelen trajik kaza, bölgeyi yasa boğdu. İrfan Saraç (47) adlı hakim ve i Emre Saraç (43), hayatlarını kaybettiler ve ailelerini derin bir acıya boğdular. İşte bu üzücü olayın daha fazla ayrıntısı:

Kaza, dün öğleden sonra saat 15:00 civarında, İzmir-Ankara karayolunun Sart Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İrfan Saraç'ın yönetimindeki 35 BZ 527 plakalı otomobil, Turgutlu'dan Salihli istikametine seyir halindeyken, bir nedenle sürücüsünün kontrolünü kaybetti. Otomobil, refüjü aşarak karşı şeride geçti ve karşı yönden gelen Bekir Ali Er'in (53) idaresindeki 35 ANY 976 plakalı TIR'a çarptı.Manisa'daki kazada Hakim İrfan Saraç ile eşi Emre Saraç öldüKazada, Saraç çifti ağır yaralanırken, çocukları Uygar Saraç da hafif şekilde yaralandı. Olay yerine hemen sağlık ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne taşındı.

Antalya Serik'te Ters Dönen Otomobilde Yaralı Arama Çalışmaları Devam Ediyor Antalya Serik'te Ters Dönen Otomobilde Yaralı Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Ne yazık ki, hakim İrfan Saraç ve eşi Emre Saraç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadılar ve hayatlarını kaybettiler. Ancak, Uygar Saraç'ın sağlık durumu iyiye gidiyor ve tedavisi devam ediyor.

Bu üzücü olay sonrasında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da bir taziye mesajı yayınladı. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tarsus Hakimi İrfan Saraç ve eşi Emre Saraç'ın Manisa'nın Salihli ilçesinde geçirdikleri elim trafik kazasında vefat ettiklerini üzülerek öğrendim. Merhum Hakimimize ve merhume eşine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yargı camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun. Kazada yaralanan evlatları Uygar yavrumuza da acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kazada otomobil sürücüsü İrfan Saraç ve eşi Emre Saraç hayatını kaybederken, çocukları Uygar Saraç ise yaralandı. Uygar Saraç, ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. TIR şoförü Bekir Ali Er ise kazayı yara almadan atlattı.

Bakan Tunç, ayrıca kazada yaralanan Uygar Saraç'a acil şifalar diledi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kazayla ilgili olarak ise soruşturma hala devam ediyor ve yetkililer tarafından detaylı bir inceleme yapılıyor. Bu üzücü kazada hayatını kaybeden İrfan Saraç ve eşi Emre Saraç'a Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, Uygar Saraç'a ise acil şifalar diliyoruz.