Euro Krizi ve Avrupa Ekonomisi: Son Durum ve Gelecek Tahminleri Euro Krizi ve Avrupa Ekonomisi: Son Durum ve Gelecek Tahminleri

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet'in yerine kurulan yeni şirketi AJet, ilk yurt içi uçuş kampanyasını duyurdu. Şirketin resmi hesabından yapılan duyuruya göre yurt içi uçuşlarda 299 TL'den başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunulacak.

AJet'in bu kampanya ile yurt içi uçuşlarda sunduğu fırsatlar dikkat çekiyor. Özellikle, 15-17 Mart tarihleri arasında AJet mobil uygulamasına özel 299 TL’den başlayan fiyatlarla biletinizi alın, 31 Mart-30 Eylül 2024 tarihleri arasında avantajlı fiyatlarla uçun! gibi kampanya detaylarıyla uçuşlarınızı uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.

AJet'in yurt içi uçuş kampanyası, Türkiye'nin eşsiz güzelliklerini keşfetmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. Yurt içinde seyahat etmeyi planlayanlar için cazip fiyatlarla uçuş imkanı sağlayan AJet, kaliteli hizmet anlayışıyla da dikkat çekiyor. Uygun fiyatlarla seyahat etmek isteyenlerin tercihi olabilecek AJet, yurt içi seyahatlerde yeni bir seçenek sunuyor.