AnadoluJet, Ramazan ayı nedeniyle bilet fiyatlarında indirime gitme kararı aldı. Yurt içi uçuşları için biletler 599 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Banka Faizi ve Vadeli Mevduat Hesabı Açma Banka Faizi ve Vadeli Mevduat Hesabı Açma

AnadoluJet'in Ucuz Bilet Kampanyası İle Ramazan Ayına Özel Fırsatlar!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte AnadoluJet, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. 27 Şubat-27 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile yurt içi uçuşlarında cazip fiyatlarla seyahat etme fırsatı sunuluyor. Bu kampanya ile hem bütçenizi koruyabilir hem de sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

Kampanya Detayları

  • Kampanya kapsamında 27 Şubat-27 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak yurt içi uçuşlarda biletler 599 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.
  • İndirimli biletler bugünden itibaren satın alınmaya başlanabilir ve yarın sona erecektir.
  • Kampanya kapsamında toplam 130 bin koltuk için indirimli biletler sunulacak. Bu nedenle erken rezervasyon yapmanızı öneririz.

Bilet Fiyatları

Kampanya kapsamında web sitesi veya mobil uygulama üzerinden satın alınan biletlerde tüm vergi ve harçlar dahil olmak üzere tek yön Standart pakette 599 TL, ExtraJet pakette 749 TL, KonforJet pakette 799 TL’den başlayan fiyatlar geçerli olacak. Bu fiyatlarla seyahat etmek hem ekonomik hem de konforlu olacak.Anadolujet'ten Ramazan Ayına Özel Ucuz Bilet Kampanyası! (1)

Neden AnadoluJet?

AnadoluJet, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarla öne çıkan bir havayolu şirketidir. Uzun yıllardır sektörde hizmet veren AnadoluJet, güvenilir ve konforlu seyahat imkanı sunmaktadır. Ramazan ayında başlatılan bu kampanya da müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bilet fiyatlarında önemli bir indirime gitmiştir.

AnadoluJet'in Ramazan ayına özel düzenlediği bu kampanya ile uygun fiyatlarla seyahat etme fırsatını kaçırmayın. Kampanya detayları ve bilet rezervasyonu için hemen AnadoluJet'in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, kampanya kapsamındaki bilet sayısı sınırlıdır, bu nedenle erken rezervasyon yapmanızı öneririz.

Editör: Kader GÜL