Huawei'nin Anneler Günü'ne özel başlattığı kampanya oldukça cazip fırsatlar sunuyor. HUAWEI Online Mağaza üzerinden yapılan alışverişlerde, en yeni teknolojileri mükemmel tasarımlarla buluşturan ürünler, Anneler Günü için özel indirimlerle kullanıcıları bekliyor.

Huawei, Anneler Günü'ne özel olarak başlattığı cazip kampanyayla dikkat çekiyor. HUAWEI Online Mağaza üzerinden sunulan kampanya, 12 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak ve kullanıcılara özel indirimler sunacak. Kampanya kapsamında, belirli HUAWEI akıllı saat modellerinde yüzde 10'a varan indirimlerin yanı sıra ek indirim kuponları da sağlanıyor.

Ayrıca, Anneler Günü için özel olarak tasarlanan HUAWEI WATCH GT 4 serisine yeni bir model eklendi. 41 mm kadranlı bu yeni akıllı saat, Fransız tasarımlı bir bahar temasından ilham alarak tasarlandı. Saat kayışı, floraelastomerden yapılmış olup yaprak benzeri bir dokuya sahiptir, bu da hem stil hem de konfor açısından kullanıcıya avantaj sağlar.Anneler Günü'ne Özel! Huawei'den Cazip Kampanya Sadece 6 Gün Geçerli! (1)

Windows ve İnternet Güvenliği: Gizliliğinizi Nasıl Korursunuz? Windows ve İnternet Güvenliği: Gizliliğinizi Nasıl Korursunuz?

Saat kadranı, gerçek çiçek motiflerinden esinlenerek tasarlandı ve kullanıcılar 25.000'den fazla saat yüzü arasından seçim yaparak saatin görünümünü kişiselleştirebiliyorlar.

HUAWEI Watch GT 4 41mm yeni Yeşil versiyonu, 7.999 TL fiyatla satışa sunuluyor ve bu fiyata 799 TL değerinde 1 Yıl Uzatılmış Garanti, 999 TL değerinde hediye saat kayışı ve 699 TL değerinde şarj cihazı ile 500 TL sepet indirimi de dahildir. Bu özel fırsatları kaçırmamak için HUAWEI Online Mağaza'yı ziyaret etmeyi unutmayın!

Bu özel kampanya, 12 Mayıs tarihine kadar devam edecek ve belirli HUAWEI akıllı saat modellerinde yüzde 10'a varan indirim fırsatları sunacak. Ayrıca, kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde ek indirim kuponları da sağlanıyor.

HUAWEI aynı zamanda, Anneler Günü kutlamaları için çok sevilen Watch GT 4 saat serisine yeni bir model ekledi. 41 mm kadranlı yeni akıllı saat, Fransız tasarımlı bir bahar temasından esinlenilerek tasarlandı. Saat kayışı, floraelastomerden üretilmiş olup yaprak benzeri bir dokuya sahiptir, bu da saati hem stil hem de konfor açısından ideal kılmaktadır.

Yeni HUAWEI WATCH GT 4 41mm, sağlık verilerini dijital çiçeklerle dinamik bir şekilde entegre ederek teknolojiyi ve harika tasarımı bir araya getiriyor. Saat kadranı, gerçek çiçek motiflerinden esinlenerek tasarlandı ve kullanıcılar farklı tasarım türlerini deneyebilecekleri 25.000'den fazla saat yüzü arasından seçim yapabiliyorlar.

Ayrıca, saatin geliştirilmiş Stay Fit uygulaması, kalori yönetimini daha da kolaylaştırıyor. Uygulama, 50 ülkedeki diyet kalorilerinin güncellenmiş küresel veritabanını içeriyor ve kullanıcıların dengeli bir diyet ve egzersiz rejimi oluşturmalarına yardımcı olmak için beslenme analizi sunuyor.

HUAWEI Watch GT 4 41mm yeni Yeşil versiyonu, 7.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Ayrıca, 799 TL değerinde 1 Yıl Uzatılmış Garanti, 999 TL değerinde hediye saat kayışı ve 699 TL değerinde şarj cihazının yanında 500 TL sepet indirimi de bulunuyor. Bu özel fırsatları kaçırmamak için HUAWEI Online Mağaza'yı ziyaret etmeyi unutmayın!