Kültür Sanat Haberleri Hangi Siteden Okunmalıdır? Yazar Haber'den Okuyabilirsiniz! Kültür Sanat Haberleri Hangi Siteden Okunmalıdır? Yazar Haber'den Okuyabilirsiniz!

Ariana Grande: Grammy Ödüllü Şarkıcının Yeni Albümü Heyecanla Bekleniyor

Grammy ödüllü şarkıcı Ariana Grande, müzik dünyasına olan hızlı girişiyle ve unutulmaz şarkılarıyla biliniyor. "Yours Truly" albümüyle büyük bir çıkış yapan Grande, "7 Rings", "Thank U, Next" ve "Bang Bang" gibi hit şarkılarıyla hayranlarının kalbinde taht kurdu. Şimdi ise, uzun bir aranın ardından yeni bir albümle geri dönüyor.

Albüm Hazırlıkları Başladı: 2024'e Büyük Bir Sürpriz

Ariana Grande'nin müzik dünyasındaki son albümü "Positions", 2020 yılında piyasaya sürüldüğünde Billboard listelerinde zirveye yerleşmişti. Ancak, hayranlar uzun bir bekleyişin ardından yeni müjdeli haberi aldı. Ariana Grande, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruyla 2024 yılında hayranlarıyla buluşacak olan yeni albümünün hazırlıklarına başladığını açıkladı.

Ayrılık ve Yeniden Doğuş: Grande'nin Yolculuğu

Son dönemde özel hayatı ve müzik kariyerindeki değişikliklerle gündeme gelen Ariana Grande, menajeri Scooter Braun ile yollarını ayırdı. Ancak, bu ayrılık şarkıcının yeni bir döneme adım atmasına vesile oldu. "Gelecek yıl görüşürüz" diyerek hayranlarına müjdeli haberi veren Grande, yeni albümüyle adından söz ettirecek.

Başarıya Adım Atan Şarkıcı: Güzellik Markası R.E.M

Albümleriyle olduğu kadar güzellik dünyasındaki başarılarıyla da dikkat çeken Grande, hayranlarını hem müzikle hem de güzellikle buluşturuyor.