İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan Mirxanova, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'nün istihbarat timlerinin titiz çalışması sonucu Küçükkuyu Beldesi'nde gözaltına alındı.

Evlenme Maskesi Altında Gizlenen Bir Fuhuş Baronu

15 gün önce esnaf M.Ş.'yi kandırarak nikah masasına oturan Mirxanova'nın, oturum almak amacıyla evlendiği ortaya çıktı. M.Ş., uzun süreli ilişkilerinde Mirxanova'nın gerçek kimliğini bilmediğini ifade ederek büyük bir şok yaşadığını dile getirdi. Mirxanova'nın, önceki yaşantısını gizlemek için sinsi bir planla düğün hazırlığı yapması, çevresindeki herkesi şaşırttı.

Teknik ve Fiziki Takip: "Madame Claude"un İzinde

İnterpol tarafından cinsel amaçlı insan ticareti suçundan aranan Mirxanova'nın Türkiye bağlantıları, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'nün istihbarat timlerince teknik ve fiziki takibe alındı. Yapılan takip sonucu, Mirxanova'nın birçok ülkeden kadınları Türkiye'ye sokarak genelevlere pazarladığı belirlendi. Ayrıca, Mirxanova'nın bu illegal faaliyetle aylık 1 milyonun üzerinde gelir elde ettiği tespit edildi.

Suriye'nin Kuzeyinde PKK/YPG'li 7 Terörist Öldürüldü Suriye'nin Kuzeyinde PKK/YPG'li 7 Terörist Öldürüldü

Uluslararası Üne Sahip Bir Fuhuş Baronu

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, elde edilen bilgiler doğrultusunda Mirxanova'nın dünya çapında ünlü bir genelev patronu olan "Madame Claude" olduğunu belirledi. Mirxanova, önceki gün Küçükkuyu Beldesi'ndeki evinde gözaltına alındı. Operasyon, uluslararası düzeyde bir fuhuş baronunu adalete teslim etmenin başarı öyküsü olarak kayda geçti.

Emniyetteki işlemlerin ardından Adliye'ye sevk edilen Mirxanova, Özbekistan'a gönderildi. Türkiye, cinsel amaçlı insan ticaretine karşı verdiği mücadelede bir adım daha ileriye giderek uluslararası bir suç örgütüne darbe vurdu. Mirxanova'nın gönderilmesiyle birlikte adaletin tecellisi sağlanmış oldu.