Palvin'in aldatıldığına yönelik iddialar gündeme bomba gibi düştü. İşte, bu iddialara Barbara Palvin'den gelen yeni bir yanıt var.

Barbara Palvin ve Dylan Sprouse'un Aşk Dolu Hikayesi

Barbara Palvin ve Dylan Sprouse, uzun süredir birlikte olan ve ilişkilerini geçtiğimiz yıl evlilikle taçlandıran bir çift. Temmuz ayında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen muhteşem bir düğünle evlenen çift, aşklarını her fırsatta gözler önüne seriyor.

Barbara Palvin'in Aldatılma İddialarına Cevabı

Son günlerde sosyal medyada dolaşan dedikodulara göre, Barbara Palvin 17 yaşında bir içerik üreticisiyle aldatıldı. Ancak bu iddialar, Palvin'in sessizliğini bozmasıyla yerle bir oldu. Ünlü manken, eşi Dylan Sprouse ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak iddialara yanıt verdi. Palvin, paylaşımına "Soyadıma alışmam lazım alacak" notunu düştü.

Barbara Palvin ve Dylan Sprouse'un Mutlu Evliliği

Barbara Palvin, 2018 yılından beri birlikte olduğu Dylan Sprouse ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Budapeşte'deki düğünlerinden kısa bir süre sonra verdiği röportajda, yeni soyadına alışmasının biraz zaman alacağını söylemişti. Ancak çiftin mutlu bir birliktelik sürdürdüğü ve iddiaların asılsız olduğu da ortaya çıktı.

35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz! 35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz!

Barbara Palvin ve Dylan Sprouse'un aşk dolu hikayesi, aldatılma iddialarına karşı verdikleri güçlü yanıtla da adından söz ettiriyor. Ünlü çiftin mutlu evliliği, herkesi derinden etkiliyor ve aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor.

Editör: Kader GÜL