Serenay Aktaş Kimdir?

ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni sezon bölümleriyle ekran macerasına tam gaz devam ediyor. Başrolünü Oktay Kaynarca'nın üstlendiği dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Yeni bölümde yapıma Gülcan Barka dahil oluyor. Emir Gardaşov için gelen yeni karakteri gören izleyiciler, role hayat veren oyuncu Serenay Aktaş'ın hayatı hakkında detayları araştırmaya başladı.

Serenay Aktaş'ın Genç Yaşına Rağmen Zengin Kariyeri

1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen dizi, sinema oyuncusu ve futbolcu Serenay Aktaş, 15 yaşında Zeytinburnuspor'da futbol hayatına başladı. İki sezon sonra 1207 Antalyaspor'a transfer olan Aktaş, santrafor mevkiinde görev yaptı ve 19 maçta 24 gol kaydetti.

Futbol Kariyerinden Oyunculuğa Geçiş

21 Ocak 2015 tarihinde 2. Lig takımlarından 1207 Antalyaspor'da 3 sezon oynayan Aktaş, 3. Lig'de yer alan Beşiktaş'a transfer oldu. Ancak Aktaş'ın Survivor All Star'a katılması nedeniyle Beşiktaş'a transferi iptal edildi.

Oyunculuk Kariyeri ve Başarıları

Serenay Aktaş, futbolculuk kariyerini bitirdikten sonra Kanıt dizisinde oyunculuğa başladı. Ardından Türk Malı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Alemin Kıralı gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. Daha sonra ilk ana cast projesi Arka Sıradakiler dizisinde Gülüm karakterine hayat verdi.

Sinema ve Televizyon Başarıları

2014 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katılan Aktaş; Survivor'da Ünlüler adasında 91 gün kaldıktan sonra adaya veda etti. Survivor yarışmasının ardından Figüran isimli sinema filminde başrol oynayan Aktaş, ardından Kaçak Gelinler'de rol aldı. Survivor All Star'da Ünlüler takımında yarışmacı olarak yarıştı.

35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz! 35 Kilo Zayıflayan Zuhal Topal'dan İlham Veren Mayolu Poz!

Çeşitli Dizilerdeki Performansı

Acil Aşk Aranıyor, Gülümse Yeter, İlişki Durumu: Karışık, İlişki Durumu Evli, Meryem, Savaşçı dizilerinde boy gösterdi.

Editör: Kader GÜL