Beylikdüzü'nde Şok Edici Cinayet: Genç Kadın Boğularak Öldürüldü, Cesedi 6 Parçaya Ayrıldı Beylikdüzü'nde Şok Edici Cinayet: Genç Kadın Boğularak Öldürüldü, Cesedi 6 Parçaya Ayrıldı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşanan trajik bir olay sonrası 32 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Mükerrem Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Para vermediği iddiasıyla oğlu tarafından benzin dökülerek yakılan ve hastanede yaşam mücadelesi veren Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Oğlu Tarafından Benzin Döküldü

18 Nisan Perşembe günü Akyazı ilçesi Erdoğdu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre Ö.Y. isimli şahıs, annesi Mükerrem Yılmaz'dan (64) para istedi. Ancak annesi vermek istemeyince öfkelenen Ö.Y., benzin dökerek annesi ve kendisini yaktı. Olayın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Mücadele 32 Gün Sürdü

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Mükerrem Yılmaz, vücudunda 2 ve 3. derece yanıklarla Kocaeli Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi'ne sevk edildi. Ancak 32 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.Benzin Dökülerek Yakılan Kadın Toprağa Verildi (1)

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hastane işlemlerinin ardından cenazesi teslim alınan Mükerrem Yılmaz, Erdoğdu Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bu trajik olay, aile içi şiddetin ne kadar büyük bir sorun olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Benzer vakaların yaşanmaması için toplumsal bilincin artması ve gerekli önlemlerin alınması son derece önemlidir. Aile içi şiddetin her türlüsü, insanlık dışı bir davranış biçimidir ve kesinlikle kabul edilemez.

Editör: Kader GÜL