Kanal D ekranlarının heyecanla beklenen yapımı İnci Taneleri'nin ne zaman başlayacağı sorusu merak konusu. Yapımın başrollerinde Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün bulunduğu dizi, şimdiden büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

İnci Taneleri Dizisi Oyuncu Kadrosu

İnci Taneleri'nin başrollerinde yer alacak oyuncular arasında Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün yanı sıra Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi deneyimli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu dizinin senaryosunu ise Yılmaz Erdoğan kaleme aldı.Bir Öğretmen Kendisi Gibi Öğretmen Olan Eşini Öldürdü! (1)

Donald Trump'a Pensilvanya Mitinginde Silahlı Saldırı Donald Trump'a Pensilvanya Mitinginde Silahlı Saldırı

Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü İle Heyecanlı Bir Hikaye

İnci Taneleri, pamuk ipliği ile bağlı insanların hikayesini anlatan özverili bir hazırlığın ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Dizide Yılmaz Erdoğan'la başrolü paylaşan Hazar Ergüçlü, Dilber adlı bir pavyon dansçısını canlandıracak. Dizinin tanıtımı, izleyicilerden büyük ilgi ve beğeni topladı.

İnci Taneleri Dizisi Fragmanı ve Başlangıç Tarihi

Henüz yayınlanmamış olan İnci Taneleri'nin başlangıç tarihi merakla bekleniyor. Diziden yayınlanan ilk fragman, izleyicileri büyüleyen sahnelerle dolu. Başlangıç tarihine dair kesin bir bilgi olmasa da, fragmanın heyecanı diziyi bekleyenleri daha da sabırsızlandırıyor.

İnci Taneleri Dizisi Heyecanla Bekleniyor!

İzleyiciler, pamuk ipliğiyle örülmüş bu büyülü hikayenin ne zaman başlayacağını merakla bekliyor. Fragmanın ardından, dizinin çıkışıyla ilgili daha fazla detayın açıklanması bekleniyor.

Editör: Kader GÜL