Erzurum'da Kurban Bayramı'nda sıkça yaşanan sahnelerden biri yine tekrarlandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, sahipleri tarafından kamyonetten indirilen bir boğa, aniden firar etti. Kaçan boğa, zaman zaman etraftaki insanlara korku dolu anlar yaşattı ve adeta bir film sahnesi gibi hareket etti.

Vatandaşlar, boğayı yakalamak için çaba gösterse de başarılı olamadı. Bir kişi, boğayı yakalamaya çalışırken boynuzlarından tutuldu ve bir süre metrelerce yerde sürüklendi. Ancak boğa inadına direnmeye devam etti. Daha da öfkelenen boğa, bir otomobil tamirhanesine girdi ve içeride bulunan müşteriler ile çalışanları şaşkına çevirdi. Tamirhane güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, boğanın içerde dolaştığı ve sahipleri geldiğinde tekrar kaçmaya çalıştığı görülüyor.

Nez ve Rüştü Onur Atilla Aşkını Savundu: 'Biz Yanlış Bir Şey Yapmadık' Nez ve Rüştü Onur Atilla Aşkını Savundu: 'Biz Yanlış Bir Şey Yapmadık'

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bulunan Sanayi Mahallesi'nde, heyecan dolu anlar yaşanan boğa kaçışı, sonunda yakalanana kadar devam etti. Boğayı yakalamak isteyen bir kişi, boynuzlarından tutunca metrelerce sürüklendi. Ancak boğanın direnci zamanla kırıldı ve sonunda sahipleri tarafından yakalandı.

Bu tür olaylar, Kurban Bayramı'nın klasikleri arasında yer alsa da her seferinde aksiyon dolu anlar yaşanmaktadır. İnsanların dikkatli ve tedbirli olması, kaçan hayvanların kontrol altına alınması için önemlidir. Güvenlik kameraları ise bu tür olayları kaydetmek ve paylaşmak için önemli bir kanaldır.

Editör: Egemen KEYDAL