İşte, Spears'ın şaşırtıcı kararı ve açıklamalarının detayları:

"MÜZİĞE ASLA GERİ DÖNMEYECEĞİM"

Britney Spears, Instagram hesabından yaptığı duyuru ile müziğe veda ettiğini belirtti. Yeni bir albüm için stüdyo görüşmeleri yaptığı iddialarını reddeden ünlü şarkıcı, "Sadece açık olalım, çoğu haber saçmalıktır. Müzik endüstrisine bir daha geri dönmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye 2024: 5 Temmuz'da Hangi Yarışmacılar Finale Yükseldi? MasterChef Türkiye 2024: 5 Temmuz'da Hangi Yarışmacılar Finale Yükseldi?

"KENDİMİ BULMA ZAMANI"

Spears, müziği sadece eğlence amaçlı yaptığını ve son iki yıl içinde 20'den fazla şarkı yazdığını vurgulayarak, "Ben bir şarkı yazarıyım ve bunu gerçekten bu şekilde seviyorum. Başkalarının istediği biri olmamam gerekiyor; aslında kendimi bulma zamanı." dedi.

Britney Spears Kimdir?

Britney Jean Spears, 2 Aralık 1981'de doğdu. Grammy ödüllü Amerikalı şarkıcı, dansçı ve oyuncu olan Spears, dünya genelinde 150 milyondan fazla kayıt satışı yaparak tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından biri haline geldi. Amerikan müzik tarihinde En Çok Satan 8. Kadın ve En Çok Satan En Genç Kadın Şarkıcı unvanına sahiptir.

Editör: Kader GÜL