Burçlar, insanların ruh halini ortaya çıkaran insanların olmak istedikleri değil de daha çok duymak istediği olay ve ya durumların özetidir. Burçlara inanan ya da inanmayan çoğu insanın bir ilgisi vardı. İnsanlar, bazen kendini rahatlatacağı şeyi burçlarda bulabilir.Sapık Burçlar

Bu sadece normal hayat değil, cinsel hayatınız için de geçerli bir durumdur. Çünkü cinsel hayatınız sizin ilişkinizi etkileyen önemli bir etkendir. Peki aklı fikri sekste ve seks düşkünü olan burçlar hangileri? İşte ayrıntılar..

Seks düşkünü burçlar deyince akıllara Boğa, akrep, aslan, koç ve yay burcu gelmektedir. Gelin bunları bir de yakından inceleyelim..

Boğa Burcu

Boğalar şehvetlilerdir. Boğalar ne yaptıklarını bilirler ve yaptıkları şeyde de bayağı iyidirler. Partnerlerini gerçekten tatmin etmeyi bilirler ve işlerini severek yaparlar. Seksin içine mümkün olduğunca duyguyu dahil etmekten hoşlanırlar bu nedenle müzik, kokulu mumlar, özel aydınlatma ve yiyecekler varsa şaşırmayın.

Yay Burcu

Yay, her zaman sekse hazırdır. Kolay sıkılabilen kişilikler olduklarından, partnerlerinin her yeniliğe ve maceraya açık olmaları gerekmektedir. Bir kez sıkılan Yay, kolaylıkla sizi harcayabilir. Buna dikkat edin.Sapık Burçlar (2)

Aslan Burcu

Aslanlar cinsel dürtüleri oldukça yüksek kişilerdir ve lbidoları hep yüksektir. Özellikle de seks, bedenlerinin yanı sıra egolarının da okşanmasını içeriyorsa. Ne kadar iyi olduklarını ve ne kadar seksi olduklarını duymak isterler. Unutmayın ki aslanlar cömert aşıklardır; aldıkları kadarını da verirler. Aslan ateşli ve tutkuludur, sorumluluk almayı ve ilk hareketi yapmayı severler...

Koç Burcu

Başarısızlık Hikayeleri ve Dersler Başarısızlık Hikayeleri ve Dersler

Cinselliğe düşkün burçlar arasında koçlar da var. Koçlar, zodyağın cinsel akrobatları gibidirler. Libidoları oldukça yüksektir. Genellikle zaten etkileyicidirler ve yatak odasında biraz daha şehvetli olurlar. Koç, seksin duygusal ve tutkulu bir ilişki olması gerektiğine inanır. Uzun öpüşmeler, gıdıklama ve masaj, Koç'un uğraşmaktan hoşlandığı deney alanlarıdır.Sapık Burçlar (3)

Akrep Burcu

Akrepler, cinsellik konusundaki yoğun iştahlarıyla ünlüdürler. Ama hayır, yine de herhangi biriyle seks yapmak isteyecek kadar değil; duygusal bağları olan kişilerle isterler. Bu tek gecelik ilişkiye karşı oldukları anlamına da gelmiyor ama.. Sadece yakınlarında olan kişiye güvenebilmekten hoşlanıyorlar.

Eğer cinsel yaşamınızı burçlarınıza göre düzenlemek isterseniz, yukarıdaki bilgiler size rehberlik edebilir. Ancak unutmayın ki, burçlar sadece birer rehberdir ve her insanın cinsel tercihleri farklıdır. Önemli olan partnerinizle uyum içinde olmanız ve birbirinizi anlamanızdır.

Editör: Kader GÜL