"Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali'nde Nostalji Rüzgarları Esti: Grup Nostalji'nin Konseriyle Eski Günler Canlandı!"

Kültür Sanat Haberleri Hangi Siteden Okunmalıdır? Yazar Haber'den Okuyabilirsiniz! Kültür Sanat Haberleri Hangi Siteden Okunmalıdır? Yazar Haber'den Okuyabilirsiniz!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen 33. Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali, binlerce kişiyi bir araya getirdi. Ören Meydanı'nda sahne alan Grup Nostalji, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Hit şarkılarıyla geçmişe nostaljik bir yolculuk sunan grup, özellikle 40 yaşın üzerindekileri eski günlere götürdü. Performansları büyük beğeni toplayan Grup Nostalji, alkışlarla ödüllendirildi.

Festivalin ikinci gününde de etkinlik dolu anlar yaşandı. Ören Meydanı'nda gerçekleşen etkinliklerin başında sahneye çıkan Grup Nostalji, Burhaniyeli Solist Anıl Aydınlıgil'e eşlik etti. Anıl Aydınlıgil, unutulmaz şarkılarla izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Şarkıların ritmine kapılan katılımcılar, sahne önünde dans edip eski günleri yâd etti.

Dinletinin sonunda Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Grup Nostalji ve Anıl Aydıngil'e festivaldeki katkılarından dolayı plaket takdim etti. Bu özel etkinlik, Burhaniye ilçesinde unutulmaz bir geceye dönüşerek katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Editör: Çetin KEYDAL