Mutlu'nun cenazesi, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde düzenlenen bir cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz hafta kalp krizi nedeniyle Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırılan Mutlu, hastaneden taburcu olduktan sonra evinde bir kez daha kalp krizi geçirdi ve Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Büyük Kaybımız Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ailesinin Acı Günü (1)Cenaze törenine Mutlu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Valisi Davut Gül, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Mustafa Erdoğan ve birçok siyasetçi katıldı. Cenaze namazını ise Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İbrahim Hilmi Karslı kıldırdı.

Mehmet Mutlu'nun cenazesi, Kasımpaşa Zindan Arkası Mezarlığı'nda defnedilecek. Bu acı kaybın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi için zor bir dönem olduğu anlaşılıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesinin içindeki acı bir kayıp yaşandı. Erdoğan'ın dayısının oğlu olan 64 yaşındaki Mehmet Mutlu, geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmış, ancak tüm çabalara rağmen hayatta tutunamamıştı. Bu trajik olayın ardından, Mutlu için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde duygusal bir cenaze töreni düzenlendi.

Zayıflama ve İyi Yeme Alışkanlıklarının Püf Noktalarının Önerileri Zayıflama ve İyi Yeme Alışkanlıklarının Püf Noktalarının Önerileri

Cenaze törenine Türkiye'nin önde gelen siyasetçileri de katıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gibi isimler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın acısını paylaşmak için cenaze törenine iştirak ettiler.

Mehmet Mutlu'nun son yolculuğuna uğurlanmasının ardından, cenazesi Kasımpaşa Zindan Arkası Mezarlığı'na defnedildi. Bu acı kayıp, Türkiye'nin önde gelen siyasi figürlerinin bir araya geldiği bir anma ve vedalaşma töreniyle sona erdi. Erdoğan ailesine başsağlığı diler, Mehmet Mutlu'ya Allah'tan rahmet, ailesine sabır dileriz.

Editör: Egemen KEYDAL