Konyaspor, Trabzonspor'u Ağırlıyor: Maç Detayları ve Beklentiler. Konyaspor ile Trabzonspor, Süper Lig'in 31. haftasında karşı karşıya geliyor. Bu kritik maç öncesinde takımların durumu ve beklentileri merak konusu.

Konyaspor - Trabzonspor Maçı Canlı İzle

Trabzonspor'un Kadro Durumu ve Muhtemel 11'i

Trabzonspor'un deplasman kafilesinde, Kağan ile Bakic'in yanı sıra sarı kart cezalısı Enis Destan ve sakatlıkları bulunan Mehmet Can Aydın, Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen yer almıyor. Muhtemel 11'de ise şu isimler yer alacak: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut Güneş, Visca, Bardhi, Trezeguet, Pepe.

Trabzonspor - İstanbulspor Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle! Trabzonspor - İstanbulspor Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!

Takımların Sezon Performansı

Trabzonspor, bu sezon oynadığı 30 karşılaşmada 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti. Son 5 maçta sadece bir kez mağlup olan takım, önemli bir çıkış içinde. Konyaspor ise ligde geride kalan haftalarda 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 33 puan topladı.

Maç Tarihi ve Saati

Konyaspor ile Trabzonspor arasındaki maç, 3 Nisan Çarşamba günü saat 20:30'da Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hakem ve Yardımcıları

Karşılaşmayı, deneyimli hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek.