Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Manken Cansu Taşkın, bir televizyon programına konuk oldu ve ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını itiraf etti. Bu açıklama, uzun süredir medyada dolaşan ve merakla beklenen bir konuyu aydınlattı.Cansu Taşkın'dan Bomba İtiraf Yılmaz Erdoğan İle Aşk Yaşıyorum! (1)

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın İlişkisi

Yılmaz Erdoğan, son dönemde "İnci Taneleri" dizisindeki performansıyla adından sıkça söz ettirirken, manken Cansu Taşkın ile olan ilişkisiyle de gündeme gelmişti. İddialara göre, ikili 2 yıldır birlikteydi ancak bu konuda herhangi bir açıklama yapmamışlardı.Cansu Taşkın'dan Bomba İtiraf Yılmaz Erdoğan İle Aşk Yaşıyorum! (2)

Cansu Taşkın'ın Açıklamaları

Cansu Taşkın, katıldığı bir YouTube programında sunucunun sorusu üzerine ilişkilerini doğruladı. "Gerçek... Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet haberler doğru, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık, arkadaşlar bu çok normal değil mi? Benim için çok değerli bir insan" şeklinde konuştu.

Bu açıklamalarla birlikte, Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın ilişkisi resmiyet kazanmış oldu. İkilinin birlikte olduğu iddiaları artık doğrulanmış ve hayranları tarafından da kabul görmüş durumda. Bu gelişmeler, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.


Editör: Kader GÜL