Ünlü radyocu Güçlü Mete ve oyuncu Ceyda Düvenci arasındaki aşk, sosyal medyada yankı uyandırdı. Geçtiğimiz yıl Ebru Cündübeyoğlu'ndan boşanan Güçlü Mete ve Bülent Şakrak'tan boşanan Ceyda Düvenci'nin birlikte olması magazin gündemine bomba gibi düştü. Mete, sevgilisi Düvenci'nin 46. doğum gününü kutlamak için romantik bir jest yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçilere Müjdeli Haberler: Kredi Limitleri Yeniden Belirlendi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçilere Müjdeli Haberler: Kredi Limitleri Yeniden Belirlendi

Mete, sosyal medya hesabından sevgilisinin fotoğrafını paylaşıp altına şu sözleri yazdı: "Yaşamın bir mucizesi... 16 Nisan’da ailesine, bu sene de benim hayatıma Ceyda doğar. Nice mutlu yaşlara sevgilim." Düvenci de Mete'ye "Seni çok seviyorum" mesajıyla karşılık verdi.Ceyda Düvenci Ve Güçlü Mete Aşkı Sosyal Medyayı Salladı! (1)

Güçlü Mete Kimdir?

Güçlü Mete, 1971 İstanbul doğumlu olup Kabataş Erkek Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü'nden 1993 yılında mezun olan Mete, aynı yıl Best FM'de program sunuculuğu yapmaya başladı. Radyo deneyimini ilerleten Mete, genel yayın yönetmeni olarak görev aldı ve radyoculuk kariyerinde önemli adımlar attı.

Mete, 1995 yılında Star TV'de "Arka Sokak" isimli mizah programını sunarak televizyon dünyasına adım attı. TRT1'de sabah kuşağı programı sunumu ile de tanındı. Radyo kariyerine de devam eden Mete, "Alem FM" ve "Show Radyo" gibi önemli radyo kanallarında çalıştı.

Günümüzde Kafa Radyo'da "Kripto Odası" ve "Sarı Travmay" programlarını sunan Güçlü Mete, dinleyicileriyle buluşmaya devam etmektedir.Ceyda Düvenci Ve Güçlü Mete Aşkı Sosyal Medyayı Salladı! (2)

Güçlü Mete'nin Özel Hayatı

Güçlü Mete, oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile 2003 yılında evlenmiş ve bu evlilikten Duru isminde bir kızları dünyaya gelmiştir. Ancak çift, 19 yıl süren evliliklerini 2022 yılında sonlandırmıştır.

Güçlü Mete ve Ceyda Düvenci'nin aşkı, magazin gündemini uzun süre meşgul edeceğe benziyor. İkilinin mutluluğu, sevenleri tarafından da büyük bir ilgiyle takip edilmektedir.