Karabük'ün Safranbolu Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesi İsmail Özgürel (78), otomobilin içinde hayatını kaybetti. Bu üzücü olay, Karabük-Ankara karayolu üzerinde bulunan muayene istasyonu önünde meydana geldi.

Hareketsiz Şekilde Bulundu: Vatandaşlar Hemen İhbar Etti

Sabah saatlerinde 78 SH 525 plakalı otomobilin direksiyonunda hareketsiz bir kişi fark edildi. Bu durumu gören vatandaşlar, olayı derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Kontrol Sonucunda Üzücü Gerçek

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, İsmail Özgürel'in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Safranbolu Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesi olan Özgürel'in ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

Zayıflama ve İyi Yeme Alışkanlıklarının Püf Noktalarının Önerileri Zayıflama ve İyi Yeme Alışkanlıklarının Püf Noktalarının Önerileri

Otopsi İçin Hastaneye Sevk Edildi

Bu üzücü olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Safranbolu Belediyesi'nde kaybedilen CHP'li meclis üyesi İsmail Özgürel için üzgünüz. Yaşanan bu acı olay, bizi bir kez daha sevdiklerimizin kıymetini bilmeye ve sağlığımıza önem vermeye yönlendiriyor. Unutmayalım ki sağlık her şeyin önündedir ve sevdiklerimizle geçirdiğimiz her an, değerlidir.

Editör: Kader GÜL