2026 NATO Zirvesi Türkiye'de 2026 NATO Zirvesi Türkiye'de

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Başarılı Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği etkili operasyonlarda ele geçirilen lüks araçların Emniyet'e teslim edildiğini duyurdu. Operasyonlar sonucunda toplamda 23 araç, mahkeme kararı ile Emniyet'e verildi.

Yerlikaya'dan Sosyal Medya Paylaşımı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarda ele geçirilen araçların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, halkı bilgilendirdi. Bu araçların artık suç örgütlerinin değil, polisin emrinde ve milletin hizmetinde olduğunu vurgulayan Yerlikaya, kahraman polislerimize teşekkür etti.

Değerli Markalar, Lüks Araçlar

Özellikle 'Comanchero' suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda ortaya çıkan bu lüks araçların piyasa değerinin 100 milyon liranın üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

Suç Örgütü Çökertildi

Araştırmalara göre, ABD ve Avustralya tarafından kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan Hakan Ayık’ın liderliğini yaptığı 'Comanchero' suç örgütü geçen Kasım ayında çökertilmiş, operasyonda 39 şüpheli yakalanmıştı. Bu başarılı operasyon, ülke içinde ve uluslararası düzeyde büyük bir etki yaratmıştır.

Editör: Kader GÜL