Üreten Köylülerimizi Hapiste Görmeyelim: Burdur Gölü Davası Üreten Köylülerimizi Hapiste Görmeyelim: Burdur Gölü Davası

Bucak ilçesinde meydana gelen olayda, bekçilerin "Dur" ihtarına uymayan bir sürücü, polis ve vatandaşlara çarptıktan sonra kaçmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonucu yaralanan dört kişi hastaneye kaldırıldı. Polis memuru Hasan D. ve Ali Osman S. ile vatandaşlar Mustafa E. ve Mevlüt K. hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Cami Mahallesi'nde meydana geldi. Bekçilerin, şüphelendiği Yurus Emre K. tarafından kullanılan bir otomobil, "Dur" ihtarına uymamak için kaçmaya başladı. Polisler ve bekçilerin ihbarı sonucu olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve takviye polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, hastaneye nakledilirken, polis memurlarından Hasan D.'nin kolunda ve ayağında kırık olduğu, Ali Osman S.'nin ise ayağında kırık olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Kaçan sürücü Yurus Emre K. daha sonra jandarma tarafından Karaseki mevkiinde yakalandı ve gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kaçan sürücünün neden "Dur" ihtarına uymadığı ve olayın nasıl başladığı hala net değil. Soruşturma sonuçlarına göre sürücünün suçlamaları yönlendirilip, gerekli yasal işlemler yapılacaktır.

Editör: Seniha BESLER