Gecede, Edis'in sevilen şarkıları, ses, ışık, dans ve görsel şovlarla renklendi.

Edis konser sırasında, "Bugünün çok özel bir gizemi var. Hiçbirimiz birbirimizi kişisel olarak tanımasak da çok özel bir duyguyu paylaşmak için buradayız. Bu ana ait olmayı seçmek çok özel bir duygu" dedi ve "An" şarkısını seslendirdi.

Atakan Aslan ile Serap Korkmaz'ın aile tatili Atakan Aslan ile Serap Korkmaz'ın aile tatili

Ünlü şarkıcı daha sonra, "Zorlu bir dünyada yaşıyoruz, hiç kolay değil. O yüzden pozitif anın tadını çıkaralım. Buradan döndüğünüz zaman burada yaşadıklarınızı koyun cebinize. Anın kıymetini bilmek, anda olabilmek çok önemli. Şu an hiçbir şey bizi etkilemesin. Çok şanslıyım ki sizin gibi böyle duyarlı bir seyirciye sahibim." şeklinde konuştu.

Konseri izlemeye gelenler arasında Çağla Şıkel, Enis Arıkan, Sinem Kobal ve Burçin Terzioğlu da vardı. Sinem Kobal, Edis'i yakın arkadaşı Burçin Terzioğlu ile birlikte protokolden izlediğini ve kızlarını eşi Kenan İmirzalıoğlu'na emanet ettiğini belirtti. "Edis’e bayılıyoruz. İki yakın arkadaş onu dinlemeye geldik." dedi. Burçin Terzioğlu ise sevgilisi Umut Duygu'nun da ünlü oyuncuya çocuk bakımı için yardıma gittiğini söyledi.

Konseri Çağla Şıkel ile izleyen Enis Arıkan, "Edis’i çok seviyoruz. Çağla ile heyecanla buraya geldik. Edisçiğimizi izleyeceğiz, mutluyuz" dedi.

Editör: Kader GÜL