Bankalar, emekli promosyon miktarını güncelleyerek, emeklilere daha yüksek ödemeler yapacaklarını duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 28 Mart'tan itibaren promosyonların hesaplara yatırılacağını açıkladı. İşte, kamu bankalarının güncel emekli promosyon kampanyaları ve başvuru detayları...

1. Maaşını 3 Yıl Süreyle Belirli Bir Banka Üzerinde Almayı Taahhüt Eden Emeklilere Farklı Promosyon Kampanyaları Sunuluyor

Kamu bankaları, maaşını 3 yıl süreyle belirli bir banka üzerinden alan emeklilere çeşitli promosyon kampanyaları sunmaktadır. Daha önceye kadar 5.000 TL'ye kadar ödeme yapılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla bu miktar artırıldı.

2. SGK'dan Emekli Promosyonu Açıklaması

SGK'nın sitesinde yapılan açıklamaya göre, emekli aylığı alan vatandaşlar için promosyon ödemeleri Kamu Bankalarında 8.000 TL ile 12.000 TL arasında belirlenmiştir.

3. Ölüm Aylığı Alanlara 5.000 TL Promosyon Verilecek

SGK'dan yapılan açıklamaya göre, ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine de, başvurmaları halinde 5.000 TL promosyon ödemesi Kamu Bankaları tarafından yapılacaktır.

4. Kamu Bankası Emekli Promosyonları Ne Zaman Yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamasına göre, kamu bankaları promosyon güncelleme başvurularını pazartesi günü itibarıyla almaya başlayacak ve 28 Mart itibarıyla ödemeler hesaplara yatırılacaktır.

5. Emekli Banka Promosyonu Başvuruları Nasıl Yapılır?

Emekli banka promosyonu başvuruları ilgili bankanın şubelerinden, internet bankacılığından, mobil uygulaması üzerinden ATM'lerden ve SMS yöntemiyle yapılabilmektedir. Promosyon ödemelerinden yararlanabilmek için maaş ödemelerinin 3 yıl boyunca ilgili bankadan alınacağına dair taahhüt verilmesi gerekmektedir.

6. Kamu Bankalarında Promosyon Güncellemesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu bankalarının emekli promosyon kampanyası güncellemesi için 25 Mart Pazartesi gününü işaret etti. Bu kapsamda Ziraat Bankası ve Halkbank emekli maaşı promosyonlarını güncelledi.

7. Ziraat Bankası Güncel Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Ziraat Bankası, SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerine 3 yıl için toplam 5.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon ödemesi yapmaktadır.

8. Halkbank Güncel Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Halkbank, emekli maaşını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığıyla alan tüm SGK emeklilerine 12.000 TL'ye varan promosyon ödemesi yapmaktadır. 28.03.2024 tarihinden itibaren yeni dönem promosyon ödemelerine başlanacaktır.

Doların Küresel Etkisi: Dünya Ekonomisindeki Rolü ve Değişimleri Doların Küresel Etkisi: Dünya Ekonomisindeki Rolü ve Değişimleri

9. Vakıfbank Güncel Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Vakıfbank, 3 yıl için toplam 3.000 TL ile 5.000 TL arasında promosyon ödemesi yapmaktadır. 3 yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacaktır.