Güvenilir sızıntılarıyla tanıdığımız billbil-kun, Epic Games'in önümüzdeki hafta ücretsiz yapacağı oyunu açıkladı. İddia doğruysa, Steam'de 60 dolara satılan bir yapımı ücretsiz olarak elde edebileceksiniz.

Epic Games, çok beklenen “Mega İndirim” kampanyasını geçtiğimiz haftalarda başlatmıştı. 13 Haziran’da sona erecek bu kampanya kapsamında yüzlerce oyun indirime girmiş ve her hafta birer ücretsiz gizemli oyun dağıtılmıştı. Örneğin, dün Chivalry 2 ücretsiz olarak sunulmuştu.

Sızıntı, genellikle doğru çıkan oyun sızıntılarıyla tanıdığımız billbil-kun’dan geldi.

iPhone Kullanıcılarına Yönelik Casus Yazılım Saldırıları: Apple'dan Yeni Uyarı iPhone Kullanıcılarına Yönelik Casus Yazılım Saldırıları: Apple'dan Yeni Uyarı

Sızıntıya göre, Epic Games’in ücretsiz vereceği yeni oyun, Firaxis ve 2K imzası taşıyan Marvel’s Midnight Suns olacak. Oyunun normal fiyatı Steam’de indirim yapılmadan 59,99 dolar (1.933 TL). Epic’te ise indirim yapılmadan 699 TL’ye satılıyor. Doğruysa, bu oyun 6-13 Haziran arasında ücretsiz olacak.

Marvel’s Midnight Suns, ilk olarak 2022’de piyasaya sürülen, isminden de anlayabileceğiniz gibi Marvel temalı bir yapım. RPG ve sıra tabanlı strateji gibi türler içine alabileceğimiz bu oyunda, ikonik karakterler yer alıyor ve Marvel evreninin karanlık yüzüyle yüzleşiyoruz.

Şimdilik, bu sızıntının tamamen bir iddia olduğunu, kesin olarak bu oyunun ücretsiz olacağını söylemek mümkün değil. Ancak, billbil-kun’un daha önce birçok kez haklı çıktığını düşünürsek, muhtemelen sızıntının gerçek olacağını varsayabiliriz. Perşembe günü geldiğinde göreceğiz. Sizce sıradaki oyunun Marvel’s Midnight Suns olması iyi bir tercih mi? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Marvel’s Midnight Suns fragmanı:

Epic Games'te şu anda indirimde olan oyunlara göz atmayı unutmayın: Epic Games'in Yüzlerce Oyunda Dev İndirimler Sunan "Mega İndirim" Kampanyası Başladı: Kaçırmamanız Gereken Oyunları Derledik

Editör: Kader GÜL