Şanlıurfa'da yaşanan trajik bir kaza sonrasında gözaltına alınıp serbest bırakılan Hasan Çetin'in hayatı, eşi ve beş çocuğunun öldüğü otomobili düğün arabası yapmasıyla karanlık bir hal aldı.

Kaza ve İlk Gözaltı

Hasan Çetin'in 38 yaşındaki eşi Özlem ve beş çocuğuyla birlikte geçirdiği kazada araç sulama kanalına uçtu. 31 B 7008 plakalı otomobil, direksiyon kontrolünün kaybedilmesi sonucu DSİ'ye ait 7 metre derinliğindeki sulama kanalına dalarken, Hasan Çetin kendi çabalarıyla çıkarak kazadan kurtuldu.

Kaza sonrasında gözaltına alınan Hasan Çetin, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ancak, olayın üzerinden 8 ay geçtikten sonra, ölen Özlem Çetin'in ailesi "cinayet" iddialarıyla tekrar gündeme geldi.

İddialar ve Yüzleşme

Ölen Özlem Çetin'in ailesi, katıldıkları bir televizyon programında kaza değil cinayet olduğunu öne sürdü. Bu iddialar üzerine Hasan Çetin ile aile televizyon programında karşı karşıya geldi. Ancak, Hasan Çetin iddiaları reddederek olayın bir kaza olduğunu savundu.

Hasan Çetin'in İkinci Evliliği

Olaydan 5 ay sonra Hasan Çetin, yeniden evlenerek sürpriz bir karar aldı. Ancak, ortaya çıkan bir detay, evlendiği aracın, kazada hayatını kaybeden ailesinin ölümüne neden olan otomobil olduğunu gösterdi.

Polis Müdahalesi ve Tutuklama

Polis, Özlem Çetin'in ailesinin iddiaları üzerine harekete geçerek Hasan Çetin'i gözaltına aldı. Emniyet işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen Hasan Çetin, suçlamaları reddetti. Ancak, nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Yeniden Gözaltına Alınma ve Tutuklanma

Çift, emniyet işlemleri sonrasında mahkemeye sevk edildi. Hasan Çetin, 3. kez çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, İslim Çetin ise yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.