Pençe-Kilit Operasyonu'nda Şehit Verilen İstihkam Astsubay için Milli Yas Pençe-Kilit Operasyonu'nda Şehit Verilen İstihkam Astsubay için Milli Yas

Uygulama kapsamında 1975 kişinin kimlik bilgileri sorgulanırken, şüphelilerden birinin "ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi" suçundan arandığı, 2 kişinin ise yoklama kaçağı olduğu tespit edildi.

Suçtan Aranan Şüpheli Yakalandı, Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Uygulama sırasında, aranan şüpheli yakalanırken, 2 kişinin yoklama kaçağı olduğu belirlendi. 495 araç kontrol edilirken, bir araçta 518 sentetik uyuşturucu hap ve bir araçta ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca, 51 sürücüye çeşitli ihlallerden işlem yapıldı.

Umuma Açık İş Yerleri Denetlendi

Uygulama kapsamında, umuma açık 42 iş yerinin denetlendiği ve 2 işletmeye gerekli işlemlerin gerçekleştirildiği belirtildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, il genelindeki asayiş ve güvenliğin sağlanmasına katkı sağlanmıştır.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı bu başarılı operasyonla ilgili detaylar, kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştır. Polisin, suçlularla etkin mücadelesinin devam edeceği ve halkın güvenliği için her türlü tedbirin alınacağı vurgulanmıştır.

Bu tür uygulamaların, suçla mücadeledeki kararlılık ve etkinliği göstermesi açısından önemli olduğu belirtilmiştir. Kamu düzeninin sağlanması ve vatandaşların huzurlu bir şekilde yaşamaları için yapılan bu tür çalışmaların devam edeceği ifade edilmiştir.

Editör: Kader GÜL