Fenerbahçe, 22 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Hatayspor ile karşı karşıya geleceği Trendyol Süper Lig 9. hafta maçı için hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, milli oyuncuların katılmadığı bir seansdı. Takımın bugünkü idmanı, koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Daha sonra pas çalışmalarına geçildi ve antrenman çift kale maçlarla sona erdi.

Fenerbahçe, zorlu Hatayspor maçı için kuvvetli bir hazırlık dönemi geçiriyor. Özellikle Teknik Direktör İsmail Kartal'ın liderliğinde takım, taktiksel çalışmaları ve saha içi işbirliğini geliştirmek için antrenmanlara ağırlık veriyor. Önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Hatayspor müsabakası, sarı-lacivertli futbolcuların performanslarını sergileme fırsatı olacak.

UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi? UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepkiler: Futbolun Bağımsızlığı Tehlikede mi?

Takım, yarın gerçekleştirilecek olan idmanla hazırlıklarına devam edecek. Fenerbahçe taraftarları ise bu heyecanla beklenen maça kuvvetli bir şekilde hazırlanıyor ve takımlarına destek olmaya hazır bekliyor.

Editör: Çetin KEYDAL