Trabzonspor, son karşılaşmada Enis Destan'ın golüyle perdeyi açsa da, Aytaç Kara ve Fırtına'nın direnişi maçın kaderini belirledi. Hajradinovic'in penaltı golü ve Da Costa'nın katkısıyla umutlar yıkıldı. Poyraz'ın golü maçı çevirmeye yetmezken, Abdullah Avcı'nın takımı üst üste üçüncü yenilgisini aldı. Ancak, bu zorlu mücadelede yaşananlara rağmen, Trabzonspor'un geleceğinde parlayan bir ışık olduğunu görmek mümkün.

Hakem Kararlarına Tepki: Haksızlığa Boyun Eğmeyen Fırtına

Trabzonspor'da karşılaşmanın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu ve VAR'daki Emre Malok'a büyük tepki vardı. Aytaç Kara'nın attığı golde Hajradinovic'in, topu çizginin dışından çevirdiği itirazları gelse de hakem golü verdi. Ayrıca penaltı pozisyonunda meşin yuvarlağın, Eren Elmalı'nın destek eline çarptığı için penaltı olarak değerlendirilmemesi gerektiği yönünde bordo-mavili futbolcular hakeme isyan etse de Numanoğlu VAR monitöründen pozisyonu inceleyip, beyaz noktayı gösterdi. Trabzonsporlu taraftarlar da sosyal medyadan bu kararlara büyük tepki gösterdi.

Türkiye - Hollanda Maçı TRT1 Şifresiz Canlı İzle! Türkiye - Hollanda Maçı TRT1 Şifresiz Canlı İzle!

8 Eksikle Güç Yetmedi: Zorlu Savaşta Fırtına'nın Eksikleri

Trabzonspor, 8 eksikle sahaya çıktı ve bu durum takımın performansını etkiledi. Afrika Kupası nedeniyle Trezeguet, Pepe ve Onuachu gibi önemli oyuncular kadroda yoktu. Sakatlık sorunları nedeniyle Orsic, Hüseyin ve Benkovic'in yanı sıra Abdülkadir Ömür ile kadro dışı Umut Bozok da sahaya çıkamadı. Bu zorlu durumda altyapıdan yetişen sağ bek Oğuzhan Yılmaz, ön libero Salih Malkoçoğlu ve sağ kanat Abdurrahman Bayram kulübede bekledi. 19 yaşındaki forvet Poyraz Efe Yıldırım ise 82. dakikada oyuna girip takımına umut veren golünü attı.

Transfer Zor Görünüyor: Avcı'nın Gözü Gelecekte

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hakem kararlarına tepki gösterirken aynı zamanda takımının transfer durumu hakkında da açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa'nın attığı ilk gol ve penaltı pozisyonu konusunda Avcı, "Bence top çıkmış. Yan hakem bunu nasıl görmüyor! O top geliyor, 4 kişinin arasından basit vuruşla gol oluyor. Arkasından penaltı. Verilebilir de verilmeyebilir de" dedi. Taraftardan özür dileyen Avcı, transferle ilgili de şu şekilde konuştu: "Transfer zor görünüyor. Gidenler olacak gibi gözüküyor. Bu değişim sancılı olacak. Şu an ligin 3.'sü gibi duruyoruz."

Fırtına'nın Yükselişi Devam Edecek

Fırtına'nın direnişi, sadece sahada değil, taraftarların kalbinde de devam ediyor. Hakem kararlarına rağmen, takımın performansı ve genç yeteneklerin parlaklığı gelecekteki başarıların habercisi olabilir. Abdullah Avcı'nın liderliğindeki Fırtına, transfer zorluklarına rağmen yoluna devam edecek ve hayranlarını gururlandırmaya devam edecektir.

Editör: Kader GÜL