Göz kamaştırıcı dünyasında, Türk sinemasının başarılı oyuncularından Melisa Aslı Pamuk'un adı, son zamanlarda gündemden düşmüyor. Önceki gün Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasına katılmayışı ve partneri İsmail Hacıoğlu'nun Fransa'daki paylaşımlarına gösterdiği tepki, magazin gündemini sarstı.

İsmail Hacıoğlu'nun Tepkisi

Başrolünde yer aldığı 'Kadınlara Mahsus'un galasına katılmama sebebi olarak pasaportunun çalınması gösterilen Melisa Aslı Pamuk, bir ay sonra bu kez 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' galasında da yer almadı. Film ekibi, özellikle başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, Pamuk'un galaya gelmemesini sert bir dille eleştirdi.

Hacıoğlu'nun Fransa'da yaşayan Pamuk için yaptığı "Yani Fransa'ya 'mülteci' olarak yerleşmediyse gelmesi lazımdı" şeklindeki sözleri, olayın boyutunu büyüttü. İstanbul'daki galada yaşananlarla aynı gün, Pamuk'un Paris'te düzenlenen bir defileyi izlediği ortaya çıktı.

Paris Haute Couture Moda Haftası'nda Parıltılı Anlar

Pazartesi başlayan Paris Haute Couture Moda Haftası'nda Melisa Aslı Pamuk, birbirinden şık defilelerde boy gösterdi. Lübnanlı modacı Georges Hobeika'nın defilesinde ön sırada yer alarak gözleri üzerine çekti. Üstelik, Hobeika'nın tasarladığı muazzam bir elbiseyle Paris sokaklarında pozlar verip sosyal medyasında paylaşması, dikkatleri üzerine çekti.

İsmail Hacıoğlu'nun Açıklamaları ve Melisa Aslı Pamuk'un Moda Tutkusu

Fransa'nın Lille takımında oynayan futbolcu sevgilisi Yusuf Yazıcıoğlu ile bir süredir Lille şehrinde yaşayan Pamuk için Hacıoğlu'nun "Eğer Fransa'ya mülteci olarak yerleşmediyse gelmesi gerekiyordu" sözleri, ilişkilerindeki gerilimin bir yansıması gibi görünüyor.

Pamuk'un galaya katılmamasının sebepleri arasında işbirliği olabilir mi? Bu soru, moda dünyasında ve magazin basınında geniş bir tartışma konusu oldu. Galayı tercih etmeyip, modaya yönelmesiyle ilgili çıkan spekülasyonlar, Melisa Aslı Pamuk'un 'moda' için 'sanat'ı ikinci plana attığı yönündeki yorumları beraberinde getirdi.

İsmail Hacıoğlu: Başarılı Kariyeri ve Özel Hayatı

İsmail Hacıoğlu, Türk sinemasının öne çıkan isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filmindeki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Hacıoğlu, kariyerine genç yaşlarda adım attı.

Başta "Bir İstanbul Masalı," "Beyaz Gelincik," "Çocuk," ve "Mahkum" gibi dizilerde boy gösteren Hacıoğlu, birçok filmde de başrol olarak izleyici karşısına çıktı. Son olarak Cem Karaca'nın Gözyaşları filminde usta sanatçı Cem Karaca'ya hayat vererek dikkatleri üzerine çekti.

Özel Hayatındaki Dönemsel Değişiklikler

Hacıoğlu'nun özel hayatı da sıkça magazin gündeminde yer alıyor. 2010 yılında Duygu Kaya Kumarki ile yaptığı evliliğinden Yemin adında bir kızı olan Hacıoğlu, 2020 yılında Duygu Kaya Kumarki ile yollarını ayırdı. Ardından Merve Çağıran ile yaşadığı ilişki de mutlu sonla bitmedi.

MasterChef Türkiye 2024: 5 Temmuz'da Hangi Yarışmacılar Finale Yükseldi? MasterChef Türkiye 2024: 5 Temmuz'da Hangi Yarışmacılar Finale Yükseldi?

Son olarak Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşayan ve ilişkilerini noktalayan Hacıoğlu, eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile yeniden bir araya geldiği haberleriyle gündeme geldi. Galada bir araya gelip aşk pozları veren eski çift, magazin basınında geniş yer buldu.

İsmail Hacıoğlu'nun Futbolcu Babası

İsmail Hacıoğlu'nun özel hayatındaki bir başka ilginç detay ise babasıyla ilgili. Ünlü oyuncunun babasının Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu olduğu ortaya çıktı. Bu detay, İsmail Hacıoğlu'nun aile geçmişiyle ilgili bilinmeyen yönleri aydınlattı.

Paris Haute Couture Moda Haftası'nda parıltılı bir şekilde boy gösteren Pamuk'un, moda dünyasına olan ilgisi ve Hacıoğlu'nun kariyerindeki başarıları, Türk sinemasının önemli isimleri arasında yer aldıkl

Editör: Kader GÜL