Bu sezon Avrupa'da hedefleri olan sarı kırmızılı takım, birçok bölgeye yıldız isimleri transfer etti.

Nicolo Zaniolo'nun ayrılmasıyla takımda diğer oyuncuların geleceği belirsizliğini sürdürmeye devam etti. Gözler diğer oyunculara çevrildi.

Daha önce gelen tekliflerin yeterli olmadığını düşünen yönetim Victor Nelson için yeni bir transfer teklifi aldı.

Sevilla'ya Transferi Gerçekleşme

Cim Bom’un Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, ülkesiyle birlikte Dünya Kupası için bulunduğu Katar’da ülkesinin önde gelen tabloid gazetelerinden B.T.’ye açıklamalarda bulunmuştu. Nelsson’un, Sevilla’ya transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili olarak hayal kırıklığını gizlemediğini öne sürüldüğü aktarılmıştı. Başarılı stoper, “Takım değiştirmediğim için üzgün olmadığımı söylemek istemiyorum. Sadece şimdiki zamanda yaşıyorum ve gelecekte ne olacağını görmemiz gerekecek” diye konuştu.

Premier Lig'den Talip Çıktı

Sevilla defterini kapatan Nelsson'a sürpriz bir talip daha çıktı. Premier Lig temsilcisi Crystal Palace bu transferde çok ısrarcı. Hatta İngiliz ekibinin, 24 yaşındaki savunmacı ile anlaştığı, oyuncunun da Galatasaray'dan bir kez daha izin talebinde bulunduğu iddia edildi.

Fenerbahçe Hull City Hazırlık Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak? Fenerbahçe Hull City Hazırlık Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galatasaray, Bonservis Bedelini Belirledi

Galatasaray cephesinin Victor Nelsson için belirlediği bonservis ücreti 25 milyon Euro. Crystal Palace'ın bu bedeli ödemeye karar verdiği de gelen haberler arasında.

Editör: Çetin KEYDAL