Kampanyanın sona ermesine sadece 7 gün kaldığını duyuran banka müşterilerini acele etmeleri konusunda uyarmaktan geri durmadı. 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek bu fırsatı kaçırmamak için son şansınızın geldiğini belirten banka kampanyaya katılmayanların tüm haklarını kaybedeceğini açıkladı.

Ev Satın Alma Stratejileri ve İpuçları Ev Satın Alma Stratejileri ve İpuçları

Detaylar
Yakınını Davet Et Kampanyası 31 Ağustos'ta sona eriyor. Kampanyaya katılmayanlar tüm haklarını kaybedecek. Kampanyaya katılan her davetçi ve yeni müşteriye 250 TL bonus verilecek. Bonuslar kampanya sona erdikten sonra 30 Eylül'e kadar hesaplarda olacak. Garanti Bankası bu kampanya ile müşterilerine hem maddi bir avantaj sunuyor hem de yakın çevrelerini bankanın sunduğu kaliteli hizmetlerle tanıştırma fırsatı veriyor. Son 7 gün içerisinde kampanyaya katılarak bonus kazanmanın yanı sıra yakınlarınızı da bankacılık dünyasının olanaklarına adım atmaya davet edebilirsiniz.

Kimler Katılabilir?

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi bireysel müşteriler kampanyadan yararlanabilir.  Kampanyadan yararlanmak için Garanti BBVA Mobil Profil ve Ayarlar Arkadaşını Davet Et adımından promosyon kodu oluşturulmalıdır. Oluşan davet kodu kişiye özeldir ve bir kez kullanılabilir. Davet edilen kişinin 18 yaş ve üzerinde olması gerekmektedir. Davet eden müşterinin de Garanti Bankası müşterisi olması gerekmektedir. Bu bonuslar kampanyanın sona ermesinin ardından en geç 30 Eylül tarihine kadar hesaplarınıza yatırılacak.

Ödül Kazanmak İçin Ne Yapmalıyım?

Kampanya süreci içerisinde onaylanmış bir Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olunmalıdır. Ödül kazanan müşterilerin bonus yüklemeleri 1 31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ve bonuslar 30 Eylül'e kadar hesaplarda olacak. Siz de bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız son 7 günü iyi değerlendirip kampanyaya katılmanız gerekiyor. Yakınlarınızı davet ederek hem onların bankacılık dünyasına adım atmalarını sağlayabilir hem de siz ve davet ettiğiniz kişiye özel bonusları kazanabilirsiniz. Kampanya kapsamında oluşturulan promosyon kodu ile davet ettiğiniz kişi banka hesabı açtığında veya Bonus kredi kartı veya Paracard aldığında hem siz hem de davet ettiğiniz kişi 250 TL bonus kazanacak.