CHP'deki değişimi mizahi bir dille ele alan bölümün fragmanları, geniş ilgi gördü. Programın yayınlanmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekip ile iletişime geçti.

Güldür Güldür'ün 11. sezonu, CHP'deki değişimi ele alan bir skeçle başlamıştı. Programın bu bölümü, yayınlanmadan önce bile çok konuşulmuştu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, programın yayınlanmasının hemen ardından ekibe telefon açarak teşekkürlerini iletti.Güldür Güldür CHP Skecini İzleyen Kılıçdaroğlu Telefonla Teşekkür Etti (1)Uzun yıllardır keyifle izlenen Güldür Güldür, 11. sezonun ilk bölümünde CHP'deki değişimi ele alarak seyirciyle buluştu. Bu bölüm, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Güldür Güldür ekibi, resmi Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekibi arayarak teşekkür ettiğini belirtti. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Rüzgarın Etkisiyle Söke Kipaş Kağıt Fabrikası Yangını Yeniden Şiddetlendi Rüzgarın Etkisiyle Söke Kipaş Kağıt Fabrikası Yangını Yeniden Şiddetlendi

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, arayarak dün akşam yayınladığımız skeçle ilgili 'Eskiden çok yapılıyordu bu şekilde mizah, siyasiler memnuniyetle ve hoşgörü ile karşılıyordu, çok değer veriyordu. Şimdi de sizin bu tip hicivlere yer vermeniz çok değerli. Bu mizaha siyasetin, siyasilerin ve en önemlisi halkın ihtiyacı var. Beğenerek izledim ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Eğer kabul ederseniz uygun bir zamanda seyretmeye gelmek istiyorum' dedi. Teşekkür ediyoruz ve bekliyoruz."

Editör: Kader GÜL