Kamu Kurumunda 07.30 – 17.00 Arasında Daimi Çalışmak İsteyenler İçin Başvurular Başladı

E-Devlet İle İcra Dosyası Sorgulama E-Devlet İle İcra Dosyası Sorgulama

Kamu kurumları düzenli olarak personel alımlarına çıkmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden aktarılan bir personel alım ilanının detaylarına göre kamu kurumunda 07.30 – 17.00 saatleri arasında daimi çalışmak isteyenler için başvurular başladı!

Başvuru Bilgileri

Başvuruda bulunacaklar için başvuruların 20.11.2023 – 31.12.2023 tarihleri arasından Kariyer İBB üzerinden alınacağı ifade edildi. Satış uzmanı kadrosu için yapılacak alımlarda adayların başvurularını online olarak iletmesi gerekiyor. Çalışma saatinin günlük 7,5 saat olacağı ifade edilirken, mesai saatleri 07.30 – 17.30 olarak açıklandı.

Başvuru Şartları

Başvuruda bulunmak ve işi almak isteyen adayların aşağıdaki şartları taşımış olması gerekiyor. İşte Hamidiye Su personel alım şartları:

MS Office programlarına hakim olmak
Yazılı ve sözlü yabancı dil kullanmak
Bayilerin maliyet, karlılık ve verimlilik analizlerini yapmak
Hedefleri doğrultusunda günlük, haftalık ve aylık satış planlamasını yaparak sahada uygulamak, raporlamaları yapmak
Şirket büyüme hedefleri ile paralel olarak belirlenmiş bayi ve bölge büyümelerini planlamak, bayi ziyaretlerini gerçekleştirmek
Bölge bayi yapılanmalarını gerçekleştirmek, yeni bayilikler oluşturmak ve mevcut bayilerin kurum ile iletişimin etkin yönetimini yapmak
Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Başvuruda bulunmak isteyen adayların yukarıdaki şartları taşıması halinde hazırlaması gereken belgeler için, “İBB Kariyer sitesinden CV oluşturmanız ve ilgili pozisyona başvuru yapmanız gerekmektedir. İlgili pozisyon için açık ilan bulunmuyorsa “Genel Başvuru kısmına başvuru yapabilirsiniz” açıklaması yapıldı. Adayların başvurularını en geç yıl sonuna kadar tamamlayabileceği vurgulandı.

Adaylara Tavsiyeler

Hamidiye Su personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların, yukarıda belirtilen şartları taşıdığından emin olması gerekiyor. Ayrıca, başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları da önem taşıyor. Adayların, başvurularını en geç 31 Aralık 2023 tarihine kadar tamamlamaları gerekiyor.

İşte Başvuru Adımları

Kariyer İBB sitesine giriş yapın.
“Üye Ol” butonuna tıklayın.
Adınız, soyadınız, e-posta adresiniz ve şifrenizi girin.
“Kayıt Ol” butonuna tıklayın.
“Kariyer İBB” sayfasına giriş yapın.
“Satış Uzmanı” pozisyonunu bulun.
“Başvur” butonuna tıklayın.
Başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun.
“Başvur” butonuna tıklayın.
Başvurularınızın kabul edilmesi dileğiyle!

Editör: Kader GÜL