Olayın detayları adli süreçte gün yüzüne çıkarken, aile ve çevresinde derin üzüntüye neden olan bu trajik olayın ardından adaletin yerine getirilmesi için adımlar atıldı.

Acı Haber: Kadirli'de Gerçekleşen Vahim Olay

Bu korkunç cinayetin ardından Salim Koyuncu, otomobilini uçuruma sürerek intihara teşebbüs etti.

Griselda Blanco Kimdir? Kokain Kraliçesi'nin Gerçek Hikayesi ve Oyuncuları Griselda Blanco Kimdir? Kokain Kraliçesi'nin Gerçek Hikayesi ve Oyuncuları

Olayın Detayları

Olay, Kadirli ilçesine bağlı Cengiz Topel Mahallesi 981. sokakta meydana geldi. Henüz net bir sebep belirlenemeyen bir tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Salim Koyuncu'nun, eşi Hediye Koyuncu'yu bıçaklaması çevredekileri dehşete düşürdü.

İntihara Kalkışma ve Kurtuluş Çabası

Kavganın ardından Salim Koyuncu, aracıyla Şehit Orhan Gök Mahallesi Mezretli köyü mevkiine giderek aracını uçuruma sürerek intihara teşebbüs etti. Ancak, çevredekilerin hızlı müdahalesi ve 112 ekiplerinin zamanında gelmesiyle olay yerine ulaşıldı. Yaralı olarak çıkarılan Salim Koyuncu, hemen hastaneye kaldırıldı.

Adaletin Tecellisi

Güvenlik güçleri gözetiminde hastanedeki tedavisi tamamlanan Salim Koyuncu, ifadesinin ardından nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.