Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı Defne Samyeli ve Kızı Deren Talu'nun Leopar Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü olmadan önceki yaşamını anlatan Yener, yaşadığı zor günleri detaylarıyla paylaştı.

Otobüsle İşe Gitmek: Soğuk ve Zorlu Anılar

Pop müziğin yıldızı Hande Yener, zorlu geçmişine dair çarpıcı detaylar verdi. Otobüsle işe gidip geldiği dönemde yaşadığı zorlukları anlatan Yener, kışın otobüs durağında beklerken ayakları donan, botları ıslanan bir genç kız olduğunu dile getirdi.Hande Yener Şarkıcılığa Giden Yolda Zorlu Anılar21 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan programa katılan Hande Yener, “Otobüsle gidip geliyorum işe. Ayağımda botlarım, kışın otobüs durağında otobüsü beklerken botlarım şuraya kadar ıslanırdı bak, su çekerdi içine. Sırılsıklam ayaklarım donmuş parmaklarımı hissetmiyordum” ifadeleriyle zorlu geçmişine ışık tuttu.

Kariyer Yolunda Engeller: Konservatuvar Hayali

Yener, kariyerine başlamadan önce yaşadığı hayal kırıklıklarını paylaştı. 15-16 yaşlarındayken müzikle ilgili bir kariyer isteğiyle ailesine başvuran Yener, annesinin desteğini alamayınca konservatuvara gitme hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı.

“Liseyi bitir üniversiteye git” baskısına karşı mücadele eden genç sanatçı, kendi yolunu bulma kararı alarak evden ayrıldı. Ancak, bu kararın da getirdiği zorluklardan bahsetti.

Sezen Aksu'yla Yolları Kesişiyor: Şanslı Bir Dönem

Kariyerine yıldız isim Sezen Aksu ile tanışarak başlayan Hande Yener, bu süreci şu sözlerle anlattı: “Kendime inandım. 17 yaşında evden kaçtım, evlendim. Eşimle anlaşmalı evlendim. Ben şarkıcı olacağım destek olacaksan senle evleneceğim dedim. Destekliyor musun; yoksa 'izin vermem' dersen 'olmaz' dedim, yani evlenmem. 'Ben' dedi; 'destek olurum tamam, yapabilirsen yap' dedi. O da sandı ki, ben ulaşamayacağım yapamayacağım sandı. Yanlışlıkla izin verdi yani.”

Kariyer Yolunda Sezen Aksu'nun Gölgesinde

Sezen Aksu'nun vokalisti ve asistanı olarak kariyerine devam eden Yener, bu süreci şu sözlerle özetledi: “Bütün gün onunlayım. Ne isterse beni arıyor soruyor, işte 'şu nerede?', 'bu nerede? 'onu bağlasan, bunu bağlasan' diyor hem sekreterliğini yapıyorum hem asistanlığını yapıyorum hem vokalistliğini yapıyorum. Çok hızlı bir okul oldu benim için orası. Dedim ki; 'Hande sana gösteriyor Allah bak'. Yani bu yaşamı izle öğrenebileceklerini öğren ve kendi kariyerin için inşa etmeye başla. Öyle başladı benim için.”

Orta Halli Bir Ailenin Çocuğu

Hande Yener, geçmişine dair maddi zorlukları şu sözlerle dile getirdi: “Orta halli ailenin çocuğuydum. Ne çok aşırı pahalı ne de çok aşırı fakirlik çektik. Ne de çok böyle aşırı pahalı alışverişler yapılmıyordu, normaldi eksiklerimiz olsa da her şeyimizi alabiliyorduk.”

Zorlu İş Günleri: Otobüs Beklemek ve Soğuk

Maddi zorluklarla mücadele ederken işe gitmek için otobüs beklemenin zorluğunu anlatan Yener, şu detayları paylaştı: “Ellerim donmuş, yüzüm donmuş, istediğin kadar kalın giyin yani orada durakta otobüs bekliyorsun. Ayrı sinirlerim bozuluyor, durağa geliyorsun durakta indiğin yer değil ki evin, o saatte hava kararmış bir de eve kadar yürüyorsun. Böyle 2-3 senem geçti. Her dolmuş durağında ayaklarım ıslandığında ağlıyordum, 'Allah'ım' diyordum 'ben ne zaman şarkıcı olacağım?'”

Pop Müziğin Dört Yapraklı Yoncası

Son olarak, Hande Yener pop müziğin dört yapraklı yoncasını açıkladı: “Pop müziğin dört yapraklı yoncası kimler olabilir?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Ben, Gülşen, Demet Akalın ve belki Hadise!".

Editör: Kader GÜL