Nez ve Rüştü Onur Atilla Aşkını Savundu: 'Biz Yanlış Bir Şey Yapmadık' Nez ve Rüştü Onur Atilla Aşkını Savundu: 'Biz Yanlış Bir Şey Yapmadık'

Komedyen Hasan Can Kaya, gazetecilere iftar verdi ve soruları yanıtladı. Kaya, özel hayatına ilişkin sorulara esprili cevaplar verirken, 'Hayranınızla sevgili olur musunuz?' sorusuna da çarpıcı bir yanıt verdi.Hasan Can Kaya (2)

Hasan Can Kaya'nın İftar Verdiği Gazetecilere Açıklamaları

Hasan Can Kaya, popülerlik kazandığı 'Konuşanlar' programıyla magazin dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Magazin gazetecilerine iftar veren Kaya, bir gazetecinin "Çok yoğunsunuz, özel hayatınıza nasıl zaman ayırıyorsunuz?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Kaya, "Bir formül buluyorum. Özel hayatımı sizden kaçarak yaşamaya çalışıyorum. Bir gizemi olmalı. Şaka bir yana kaçmıyorum, bekar adamım. Çok saçma bir cevap verdim" diyerek espriyle karşılık verdi.

'Hayranınızla Sevgili Olur Musunuz?' Sorusuna Verilen Cevap

Magazin gazetecilerinin merakla beklediği bir diğer soru ise "Hayranınızla sevgili olur musunuz?" oldu. Hasan Can Kaya, bu soruya da ilginç bir yanıt verdi. Kaya, "Aşık olmak birine hayranlığı da içerir. Karşılıklı bir etkileşim varsa birbirinize hayransınızdır zaten. Hayranımla birlikte olurum. Ben de onun hayranı olurum" dedi.Hasan Can Kaya (4)

Hasan Can Kaya'nın Gelecek Projeleri


Hasan Can Kaya, ayrıca önemli projeler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Stand-up gösterileriyle büyük ilgi toplayan Kaya, "Konuşanlar" programının yanı sıra dijital platformda da kendine geniş bir izleyici kitlesi oluşturdu. Gelecek projeleri arasında altı bölümlük bir dizi ve İngilizce stand-up gösterileri de bulunuyor. Kaya, "Yenisi yine Türkçe olacak. İngilizce için çalışmalarımız var. İngilizce handikap olabilir, enerji geçmeyebilir. Geçmezse düştüğümüz durum komik olur" şeklinde konuştu.Hasan Can Kaya (5)

Hasan Can Kaya, magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri haline gelmeye devam ediyor. Espri yeteneği ve samimi tavırlarıyla sevilen komedyen, hem stand-up gösterileriyle hem de televizyon programlarıyla geniş kitlelere ulaşıyor. Gelecek projeleri ve açıklamalarıyla da merakla takip edilen Hasan Can Kaya, hayranlarıyla olan ilişkisiyle de dikkat çekiyor.
Komedyen Hasan Can Kaya, magazin dünyasının ilgiyle takip edilen isimlerinden biri haline geldi. Son olarak gazetecilere iftar veren Kaya, soruları yanıtlarken eğlenceli ve samimi tavırlarıyla dikkat çekti. "Çok yoğunsunuz, özel hayatınıza nasıl zaman ayırıyorsunuz?" sorusuna Kaya, esprili bir şekilde, "Bir formül buluyorum. Özel hayatımı sizden kaçarak yaşamaya çalışıyorum. Bir gizemi olmalı. Şaka bir yana kaçmıyorum, bekar adamım. Çok saçma bir cevap verdim" dedi.

Magazin dünyasının merakla beklediği bir diğer soru ise "Hayranınızla sevgili olur musunuz?" oldu. Hasan Can Kaya, bu soruya da ilginç bir yanıt verdi. Kaya, "Aşık olmak birine hayranlığı da içerir. Karşılıklı bir etkileşim varsa birbirinize hayransınızdır zaten. Hayranımla birlikte olurum. Ben de onun hayranı olurum" şeklinde konuştu.

Hasan Can Kaya'nın gelecek projeleri de merak konusu oldu. Stand-up gösterileriyle büyük ilgi toplayan Kaya, "Konuşanlar" programının yanı sıra dijital platformda da kendine geniş bir izleyici kitlesi oluşturdu. Gelecek projeleri arasında altı bölümlük bir dizi ve İngilizce stand-up gösterileri bulunuyor. Kaya, "Yenisi yine Türkçe olacak. İngilizce için çalışmalarımız var. İngilizce handikap olabilir, enerji geçmeyebilir. Geçmezse düştüğümüz durum komik olur" şeklinde konuştu.

Hasan Can Kaya, espri yeteneği ve samimi tavırlarıyla magazin dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Gelecek projeleri ve açıklamalarıyla da merakla takip edilen Kaya, hayranlarıyla olan ilişkisiyle de dikkat çekiyor. 

Editör: Kader GÜL