Onkoloji polikliniğinde temizlik görevlisi olarak çalışan Mustafa Yıldız, hastanede çalışan bir kadın personelin eşi tarafından 16 yerinden bıçaklandı. Saldırgan, "Karışmayın namus meselesi" diyerek saldırıyı gerçekleştirdi. Yıldız ağır yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı, ve hastanedeki personel hemen yardım çağırdı. Saldırgan hastane içinde gözaltına alındı.

Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Olayın ardından Yıldız'a ilk yardım arkadaşları tarafından yapıldı. Görüntülerde Yıldız'ın yoğun bakımda tedavi edildiği görülüyor.Hastanede Yaşanan Cinayet (2)Saldırgan olan Ömer F., çevresindeki insanlara "Karışmayın namus meselesi" diyerek bağırdı ve daha sonra "namus meselesinin cezası ölümdür" dedi.

Gözaltına alınan saldırgan, polise verdiği ifadesinde, eşinin aynı hastanede sekreter olarak çalıştığını ve Mustafa Yıldız ile yasak bir ilişki yaşadığını öğrenmesi üzerine Yıldız'ı uyardığını ancak ilişkinin devam etmesi üzerine hastaneye giderek saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Salı sabahı hastane içerisinde meydana gelen bu korkunç olayda, Mustafa Yıldız, saldırgan Ömer F. tarafından sol kol ve karın bölgesinden olmak üzere 16 yerinden bıçaklandı.Hastanede Yaşanan Cinayet
Yıldız, ağır yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı. Hastane personeli hemen yardım çağırdı.
Saldırgan, "Karışmayın namus meselesi" diyerek olay yerinden kaçmaya çalıştı, ancak hastane içerisinde gözaltına alındı.
Yaralı personele ilk yardım arkadaşları tarafından yapıldı ve daha sonra hastane ekipleri müdahale etti.
Yıldız, yoğun bakıma alındı ve tedavi altına alındı.

Gaziantep Valiliği ve Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili açıklamalar yaptı. Saldırganın gözaltına alındığı ve yaralanan Mustafa Yıldız'ın ameliyata alındığı belirtildi. Soruşturma ise devam ediyor.


Gaziantep Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan korkunç olayda, hastanede çalışan bir kadın personelin eşi tarafından Mustafa Yıldız adlı temizlik görevlisi 16 yerinden bıçaklandı. Saldırgan, "Karışmayın namus meselesi" diyerek saldırıyı gerçekleştirdi. Olayın ardından Yıldız'a ilk yardım arkadaşları tarafından yapıldı ve saldırgan gözaltına alındı.

Saldırgan, polise verdiği ifadesinde, eşinin aynı hastanede çalışan Mustafa Yıldız ile yasak ilişki yaşadığını öğrenmesi üzerine Yıldız'ı uyardığını ancak ilişkinin devam etmesi üzerine hastaneye giderek saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Soruşturma devam ediyor.

Editör: Egemen KEYDAL