Saldırı sonucunda HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir yaralanırken, il sekreteri Sacit Pişkin hayatını kaybetmiş.

Saldırı sonucunda yaralananlar hemen hastaneye kaldırıldı, ancak ne yazık ki il sekreteri Sacit Pişkin kurtarılamadı.

Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüpheliyi gözaltına aldı ve olayla ilgili adli tahkikatın devam ettiği belirtiliyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıyla ilgili bir paylaşımda bulunarak olayı kınadı ve hayatını kaybeden il sekreteri Sacit Pişkin'e Allah'tan rahmet, yaralanan il başkanı Salih Demir'e acil şifalar diledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da sosyal medya üzerinden taziye mesajı yayımlayarak, hayatını kaybeden Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, yaralanan Salih Demir'e acil şifalar diledi ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için adli soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de saldırıyı kınayan bir paylaşımda bulundu ve saldırıda hayatını kaybeden Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, yaralanan Salih Demir'e acil şifalar diledi. Aynı zamanda siyaseti hedef alan şiddetin üzerine gidileceğini ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılacağını vurguladı.

CHP'den Erken Seçim Sinyali: Deniz Yücel'den Çarpıcı Açıklamalar CHP'den Erken Seçim Sinyali: Deniz Yücel'den Çarpıcı Açıklamalar

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da olayı kınayarak, hayatını kaybeden Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, yaralanan Salih Demir'e acil şifalar diledi ve adli soruşturmanın devam ettiğini ifade etti. Ayrıca merhumun ailesine ve HÜDA PAR teşkilatına başsağlığı diledi.

Bu tür şiddet olaylarının siyasi partilerin ve kamuoyunun dikkatini çeken ve üzüntüyle karşılanan vakalar olduğu anlaşılıyor. Olayın soruşturması devam ederken, ilgili mercilerin adil bir şekilde olayı aydınlatmaya çalışacağı düşünülüyor.

Adana'da HÜDA PAR İl Başkanlığı binasına düzenlenen bıçaklı saldırı sonucunda il sekreteri hayatını kaybederken, il başkanı ise yaralandı. Saldırgan şüpheli gözaltına alındı ve olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor. Bu tür şiddet olayları, siyasi partiler ve kamuoyu için üzüntü verici ve endişe verici durumlardır. Hayatını kaybeden Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet, yaralanan Salih Demir'e acil şifalar dileriz. Yetkililerin adil bir soruşturma yürüterek olayı aydınlatmasını bekliyoruz. Şiddeti ve terörü reddediyor, barış ve hoşgörü ortamının sağlanmasını temenni ediyoruz.

Editör: Egemen KEYDAL