Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Vakıf Katılım Bankası'nın ihracatçı üyelere yönelik sunduğu kredi hakkında olumlu görüşlerini paylaştı. Bıyık, ihracatçı üyelerin kolay finansmana erişebilmeleri için çeşitli finans kurumlarıyla görüşmeler yaptıklarını belirtti. Özellikle ihracat hacminin arttırılması ve ihracat yapan üyelerin uygun finans kaynaklarına erişmesi konusunun öncelikli amaçları arasında yer aldığını vurguladı. Vakıf Katılım Bankası'nın, ihracatçı üyelerin faydalanabileceği bir kredi paketi hazırladığını aktaran Bıyık, bu kredi paketinin önemine değindi.

Bıyık, Vakıf Katılım Bankası'nın sunduğu kredi paketinin detaylarına da değindi. KOBİ statüsündeki üyelere 3 ay ödemesiz, 15 taksit ve toplamda 18 ay vadeyle 7,5 milyon TL'ye kadar nakdi kredi imkanı sağlandığını ifade etti. KOBİ dışı üyelere ise 15 milyon TL'ye kadar nakdi kredi imkanı sunulduğunu belirtti. Bıyık, bu kredi paketinin ihracatçı üyelere hayırlar getirmesini temenni etti.

Ticaret Sicil Sorgulama Nasıl Yapılır? Ticaret Sicil Sorgulama Nasıl Yapılır?

Son olarak, krediye dair şart ve seçeneklerin Vakıf Katılım Düzce Şubesi'nden öğrenilebileceğini belirten Bıyık, üyelerin bu konuda doğrudan banka ile iletişime geçmelerini önerdi.