Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik eleştirilerine İmamoğlu'nun verdiği yanıtlar yer alıyor. Bilal Erdoğan, İmamoğlu'nu hedef alarak onu eleştirmiş ve İstanbul Belediye Başkanlığı görevini yerine getirmediğini iddia etmiş. İmamoğlu ise bu eleştirilere yanıt vererek, Bilal Erdoğan'ın kendisini işsiz, baba eline bakan biri olarak nitelediği ifadelerini eleştirmiş ve siyasette aile ilişkilerinin önemli olmaması gerektiğini vurgulamış.

AK Parti'de Toplu İstifalar, AK Parti'de Değişim Rüzgarları AK Parti'de Toplu İstifalar, AK Parti'de Değişim Rüzgarları

Ekrem İmamoğlu, Bilal Erdoğan'ın eleştirilerine karşı "Gitsin, işine baksın diyeceğim ama işi de yok ki" şeklinde bir yanıt vermiş. İmamoğlu, siyasetin aile ilişkilerinden bağımsız olması gerektiğini savunarak bu tür eleştirilerin siyaseti olumsuz etkileyebileceğini ifade etmiş.

Bilal Erdoğan'ın konuşmasında İmamoğlu'nun İstanbul Belediye Başkanlığı görevini yerine getirmediği ve Ankara'ya odaklandığı eleştirileri bulunuyor.

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. İmamoğlu ise bu eleştirilere, Bilal Erdoğan'ın işsiz ve baba eline bakan biri olarak nitelemesini eleştirerek yanıt verdi. İmamoğlu, siyasette aile ilişkilerinin önemli olmaması gerektiğini savundu ve Bilal Erdoğan'ın işi olmadığını belirtti. Bu tartışma, Türkiye'deki siyasi gündemin bir parçası olarak görülebilir.

Editör: Egemen KEYDAL