Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen kaza sonucunda minibüsle beton mikserinin çarpışması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı. Kazada, henüz belirlenemeyen bir minibüs ile beton mikserinin çarpışması sonucu meydana geldiği belirtildi.

Olayın meydana geldiği İslahiye-Hatay karayolunun Ağabey mevkisinde yaşanan kazada, plakaları ve sürücüleri henüz tespit edilemeyen minibüs ile beton mikseri çarpıştı. Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi ve yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.İslahiye Hatay Yolunda Katliam Gibi Kaza 8 Ölü, 11 Yaralı (1)

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nden Müjdeli Haber: Mülakat Şartı Yok! Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nden Müjdeli Haber: Mülakat Şartı Yok!

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, olay yerine seyir halinde olduklarını belirterek yaptığı açıklamada, "Şu an için elimize ulaşan bilgiye göre kazada 8 vatandaşımız hayatını kaybetti, 11 yaralımız var." dedi.İslahiye Hatay Yolunda Katliam Gibi Kaza 8 Ölü, 11 Yaralı (2)

Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması ve trafik güvenliğinin sağlanması için gerekli tedbirlerin alınması önem arz etmektedir. Güvenli sürüşler temennisiyle, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar dileriz.