Gazze'deki İsrail saldırılarına dair çarpıcı bir gelişme daha yaşandı. İsrail ordusunun Filistinlileri tutukladığına dair ortaya çıkan görüntüler, dünya genelinde büyük infial uyandırdı. Öte yandan, Kızıldeniz'de bulunan bir Fransız savaş gemisi, 2 drone saldırısına maruz kaldı. Resmi açıklamaya göre, savaş gemisi ateş açarak drone'ları başarıyla düşürdü.

Gazze'de yaşanan çatışmalar, tüm dünyanın dikkatini çekiyor. İsrail - Hamas savaşının son dakika gelişmeleri arasında, İsrail ordusunun Filistinlileri tutukladığı iddia edilen görüntüler büyük bir tepki çekti. Sosyal medyada paylaşılan videolarda, İsrail askerlerinin Filistinlileri gözaltına alması ve yaşanan gergin anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Diğer bir önemli olay ise Kızıldeniz'de meydana geldi. Fransız savaş gemisinin 2 drone saldırısına uğradığı belirtildi. Yetkililer, geminin başarılı bir şekilde karşı ateş açarak drone'ları imha ettiğini açıkladılar. Bu olay, bölgedeki tansiyonu daha da yükseltirken, uluslararası toplumun dikkatini çekmeye devam ediyor.

İsrail Polisi'nden TRT Haber ekibine müdahale İsrail Polisi'nden TRT Haber ekibine müdahale

İsrail - Hamas çatışmalarının seyrine dair gelişmeler, bölgedeki gerilimin artmasına neden olurken, taraflar arasında yaşanan çatışmaların uluslararası boyutta endişe yaratmaya devam ettiği gözlemleniyor.

Editör: Çetin KEYDAL