İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde gerçekleştirilen NARKOÇELİK-8 operasyonunda polis ekiplerine ateş açılması sonucu çıkan çatışma, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yaptığı açıklamalar, operasyonun detayları ve yakalanan şüpheliler hakkında bilgileri sizler için derledik.İstanbul'da Operasyonda 1 Yaralı, 5 Şüpheli Yakalandı! (1)

Operasyonun Detayları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Arnavutköy ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik "NARKOÇELİK-8" adıyla gerçekleştirilen operasyonda önemli bir adrese baskın düzenledi. Ancak, baskın sırasında şahısların polis ekiplerine ateş açması sonucu çatışma çıktı.İstanbul'da Operasyonda 1 Yaralı, 5 Şüpheli Yakalandı!

Çatışma esnasında 1'i yaralı olmak üzere toplamda 5 şüpheli polis tarafından yakalandı. Operasyon, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadele kapsamında büyük bir başarı olarak değerlendirildi.

Bakan Yerlikaya'nın Açıklamaları

Operasyonun ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, operasyonun detayları hakkında şunları söyledi:

"Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir adrese düzenlenen NARKOÇELİK-8 operasyonunda polis ekiplerimize ateş açılması sonucu çatışma çıkmış, Kahraman polisimiz çatışmada 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheliyi yakalamıştır."

Ayrıca, Bakan Yerlikaya açıklamalarında, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

İstanbul'un Nisan Ayı Enflasyonu Belli Oldu! İstanbul'un Nisan Ayı Enflasyonu Belli Oldu!

Bu operasyon, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadelede atılan önemli adımlardan biridir. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün kararlı tutumu ve polis ekiplerinin başarılı operasyonları, ülkemizin güvenliği ve halkımızın sağlığı için büyük önem taşımaktadır.