AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Büyük Filistin Mitingi'ni duyuruyor. Mitinge Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, siyasi liderlerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından devlet adamları, hükümet ve siyasi parti temsilcileri de katıldı. Miting Atatürk Havalimanı'nda saat 15.30'da başladı ve 5 bin personel görev aldı. Konuklar 12 farklı kapıdan alana giriş yaptı.

Yusuf İslam, Maher Zain ve Ömer Karaoğlu gibi sanatçılar mitingde sahne aldı. Ayrıca, 29 ses ve ekran kulesi kuruldu. İhtiyaçlar için 6 farklı noktada mescit, şadırvan, sağlık ve tuvalet gibi lojistik alanlar oluşturuldu. İnternet kalitesini artırmak için 25 seyyar baz istasyonu hizmet verdi ve 50 farklı noktada su dağıtıldı. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarının katıldığı miting, basın mensupları için özel olarak hazırlanan iki katlı bir platformda izlendi. Ayrıca, bugün İstanbul'da Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattı ile Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İZBAN ücretsiz olarak hizmet verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Kobani Davası Kararlarına Sert Tepki! Kılıçdaroğlu'ndan Kobani Davası Kararlarına Sert Tepki!

Mitinge Cumhur İttifakı üyeleri tam kadro katıldı. Bunlar arasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da vardı. Ayrıca, farklı ülkelerden birçok devlet adamı ile hükümet ve siyasi parti liderleri de mitinge katıldı.

Editör: Kader GÜL