Kadir Gecesi için en güzel mesajları ve sözleri içeren bir liste hazırladım. İşte önerilerim:

"Kadir geceniz mübarek olsun. İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan Ramazan ayı içerisinde yer alan Kadir Gecesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan'ın 27'inci gecesi idrak edilecek. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'in Hira mağarasında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.s) vahyedilmeye başlandığı gece olarak bilinen bu anlamlı gecede dua ve ibadetlerimizi eksik etmeyelim. Kadir Gecesi ve Cuma gününe özel dualarınız kabul olsun."Kadir Gecesi'ne Özel En Güzel Mesajlar Ve Sözler (1)

"Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun. Dualarınızın kabul, amellerinizin makbul olması dileğiyle."

"Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek gecenizi en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Kadir Geceniz mübarek olsun."

"Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu mübarek gecede ibadetlerimizi yerine getirerek Yüce Allah'tan af ve mağfiret dilemek duasıyla Kadir Geceniz mübarek olsun."

"Kadir Gecesi dargınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün öne çıktığı özel günlerden biridir. Kadir Geceniz mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun."Kadir Gecesi'ne Özel En Güzel Mesajlar Ve Sözler (2)

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nden Öğretmen Atamalarına İlişkin Kararlar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nden Öğretmen Atamalarına İlişkin Kararlar

"Allah'ım, bu mübarek Kadir Gecesi'nin rahmetini bizlerden esirgeme. Bu gece edeceğimiz tüm duaları kabul et. Rahmetinden bir damla olsa nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Kadir Geceniz mübarek olsun."

"Bugün ellerin semaya, gönlün Mevla'ya açılsın. Bugün günahlardan kaçınılacak, en gizli inciler saçılacak. Kadir Geceniz mübarek olsun."

"Allah'ım, geceyi bin aydan daha hayırlı kıldığın gibi ömrümüzü de bin ömürden hayırlı kıl. Bizi salihler zümresiyle haşreyle. Kadir Geceniz hayırlı olsun."Kadir Gecesi'ne Özel En Güzel Mesajlar Ve Sözler (3)

"Kadir Gecesi'nin sabahında, günahlarımızdan temizlenmiş, Allah'ın rahmetine mazhar olmuş kullardan olabilmeyi dilerim. Kadir Geceniz mübarek olsun."

"Ya Rab, kusurlarımızı affet. Bizi kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Kadir Geceniz mübarek olsun."

Bu mesajları sevdiklerinizle paylaşarak Kadir Gecesi'ni daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Dualarınızın kabul olması dileğiyle, Kadir Geceniz mübarek olsun.