Kırmızı Bültenle Aranan Muhuannad Aloqlah İstanbul Esenler'de Ele Geçirildi

Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı suç örgütü üyesi İstanbul'da yakalandı!

Operasyon, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Göçmen Kaçakçılığı ile Hudut Kapıları Şube Müdürlükleri'nin ortak çalışmasıyla gerçekleştirildi.

Pazaryeri'nde Otomobil Kazası: 4 Yaşındaki Çocuk Gölette Can Verdi Pazaryeri'nde Otomobil Kazası: 4 Yaşındaki Çocuk Gölette Can Verdi

Interpol'ün Kırmızı Bültenle Aradığı İsim Tespit Edildi

Hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılan Muhuannad Aloqlah'ın İstanbul Esenler'de konakladığı istihbarat birimleri tarafından tespit edildi. Bu önemli bilgi, yetkililerin hızla harekete geçmesine ve operasyonun düzenlenmesine olanak sağladı.

"Kafes-19" Operasyonu: Uyuşturucu Madde Finansörü Ele Geçirildi

"Kafes-19" operasyonunda, hedef alınan suç örgütü üyesi Muhuannad Aloqlah, uyuşturucu madde finansörü olarak bilinmekteydi. Operasyon, başarılı bir şekilde gerçekleşerek Aloqlah gözaltına alındı. İstanbul Emniyeti'nin kahraman polisleri, organize suç örgütleri ve uyuşturucu tacirleriyle mücadeledeki kararlılıklarını bir kez daha gösterdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Teşekkür

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun ardından yaptığı paylaşımda, "Geleceğimizi zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirleriyle, terör örgütleriyle, göçmen kaçakçılarıyla ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir. Operasyonu düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız."

Editör: Kader GÜL