Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Şerbetli Köyü Muhtarı Sedat Kuloğlu, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 51 yaşındaki muhtarın ani ölümü, köyü ve ilçeyi yasa boğdu. Kuloğlu'nun cenazesi evindeki vefatının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Çan ilçesine bağlı Şerbetli Köyü'nde yaşanan acı olay, 51 yaşındaki köy muhtarı Sedat Kuloğlu'nun evinde saat 19.00 sularında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesiyle başladı. Sedat Kuloğlu'nun ani ölümü, köy halkını derin bir üzüntüye boğarken, cenaze töreni için hazırlıklar hızla başladı.

Muhtar Kuloğlu'nun cenazesi, köyde bulunan evinden alınarak helallik alınması için evine getirildi. Ardından, cenaze köy camisine taşındı. Burada ilçe Müftüsü Mustafa Ekin tarafından kılınan cenaze namazı sonrasında, Sedat Kuloğlu köy mezarlığına defnedildi. Köyün sevilen muhtarı, son yolculuğuna uğurlanırken, ona olan saygı ve sevgi bir kez daha görünür hale geldi.

Cenaze törenine, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Başkanı Nejat Önder, Çan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent Çalış, AK Parti İlçe Başkanı Sadi Yağlı, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Şahin ve Murat Okan, STK Başkanları, Çan Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Şahin, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Evde Yatan Hastalar da Oy Kullanabilecek Evde Yatan Hastalar da Oy Kullanabilecek

Sedat Kuloğlu'nun ani vefatı, köyün ve ilçenin birlik ve beraberliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Köy halkı, muhtarlar derneği, siyasi temsilciler ve vatandaşlar, Kuloğlu'nu sonsuzluğa uğurlarken, onun hizmetleri ve insan sevgisi her zaman hatırlanacak.